Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde otevřít složku na disku

Od: jury1990* odpovědí: 6 změna:
Přeinstaloval sem windows a nemůžu otevřít složku na disku D...Windows sem měl na disku C a tam sem ho i znovu nainstaloval...nevíte jak na to?...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A neřve to na práva? Pravé tl. na tý složce, vlastnosti, a převzít vstníka složky, pak si nastavýš práva jaký chceš...
jury1990*
hodnocení

D:/Moje dokumenty/Obrázky není přístup.

Přístup byl odepřen.

Takto to tam je...já ve vlastnostech nic takového nemám...mám tam sdílení maximálně...a to už jsem zkoušel...nenapadá tě ještě něco?

Jo napadá, máš zapnuté zjednodušené sdílení proto tam neni zabezpečení. V možnostech složky (nástroje/možnosti složky) (klidně rovnou na déčku) a u použít zjednodušené sdílení to ODškrtni (nezaškrtnuté) pak ti pujde to co jsem psal. Napsat OS by taky nebylo příště od věci..
jury1990*
hodnocení

Jej...promiň...Mám XP Professional...můžu tu zaškrtnout Složka sdílená v síti..když na to kliknu tak mi povolý ještě zaškrtnout Povolit uživatelům v síti měnit mé soubory...žádné zjednodušené sdílení tu nemám..zkoušel sem už zaškrtnou tu Složka sdílená v síti i Povolit uživatelům v síti měnit mé soubory...bez výseldku...furt přístup odmítnut:(..kdyžtak dej mail a já ti pošlu co mi to zobrazí když dám sdílení..

Hmmm tak to koukáš úplně jinam, support.microsoft.com/... tam si to přečti když jsi to nepochopil ode mě a tady je pak to první co jsem řikal: support.microsoft.com/...

Jasan?

jury1990*
hodnocení

Díííky moc moc moc moc moc moc moc moc moc...už to valí!..fakt moc díky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]