Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ICQ - platnost účtu pozastavena

Od: boy* odpovědí: 7 změna:
ahoj mám problém s ICQ.Asi měsíc zpět se začal hrozně pomalu načítat a dnes ,když jsem zapla počítač tak se mi ICQ nezapnul .Když jsem se chtěla přihlásit objevila se mi cedulka:"nemůžete se přihlásit,protože platnost vašeho účtu byla pozastavena."Co to má znamenat?Vůbec nevím,kam se mám obrátit a kdo a hlavně proč mi účet pozastavil.Předem děkuji za radu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
V EULA je psáno toto:
Ukončení
Společnost ICQ může kdykoli ukončit vaše číslo ICQ nebo přístup ke službám ICQ, zrušit, změnit, pozastavit, vyřadit ze seznamu, zavést jiné možnosti nebo funkce jiným uživatelům nebo nezveřejnit čísla ICQ nebo jiné podrobnosti o uživatelích uvedených v různých adresářích a registracích ICQ z libovolných důvodů, mimo jiné pokud má dle vlastního uvážení za to, že vaše užívání je nepřijatelné, nebo v případě, že jste se dopustili porušení této smlouvy nebo podmínek služeb ICQ (přímo nebo porušením jiných podmínek nebo provozních pravidel, která se na vás vztahují). Společnost ICQ není povinna vás před ukončením vašeho používání služeb ICQ varovat.
Převzato z: icq.com/...
boy*
hodnocení

děkuji za vyčerpávající odpověď ale stále mi není jasné ,čím jsem se prohřešila a kde se tedy dovolám nějaké spravedlnosti.Chtěla bych se nějak bránit.Nic špatného jsem neudělala,aby mi byl pozastaven účet,kam se mohu obrátit?

al bunda*
Nikam. Založ si nový účet.
Hezký den.
boy*
17.09.07 19:50
hodnocení

díky moc *hi*

wynyl
Potřeboval bych opět zprovoznit icq...můj ůčet byl pozastaven.děkuji wynyl
al bunda*

Máš smůlu., provozovatelé ICQ mají právo toto udělat a nemusejí nic vysvětlovat - je to v pravidlech se kterými jsi při zřízení účtu souhlasil. Založ si nový účet, nebo změň "kecálka".
Hezký den.

mil®
hodnocení

0x
Toto se mi letos na jaře taky stalo. Moc jsem po tom nepátral a založil si novej a je to. Myslím, že to bylo kvůli jednoduchému heslu, ale to se jen dohaduju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]