Nejste přihlášen/a.
Myslíš? Tak si přečti něco k tématu na webu HP,právě že přesně tohle jsem si o tom přečetl a konkrétně právě k těm multifunkčnim takže mi věř ![]()
Krom toho otázka je to docela stará a nemá cenu ji vytahovat ne?
Řekni mi prosím co ty jsi řekl zajímavého že se najednou tak bráníš,já bránil svou odpověď,dalo by se říci že jsi se perfektně projevil,já napsal něco z teorie+co jsem se dočetl konkrétně a ty jsi mou odpověď defakto vyvracel.
O body mi nejde,pro mě za mě mi je admine odepiš,snažim se tu odpovídat podle toho co vim,případně najdu,ty jen odpověď potvrdíš což je na takové odpovědi na nic.
Jo a aktuální pro jiné? Tak si přečtou stávající odpovědi,případně otazku obnový a na něco se tam zeptá.
A prosimtě už se nepokoušej ze mě dělat sběrače bodů!
P.S. jsem Maverick ne Meverick -)
0x
Pravděpodobně již znáš odpoveď, ale pro jistotu. List se ti tiskne při zapnutí tiskárny proto že jsi při prvním zapojení neseskenoval stránku, která ti vyšla z tiskárny. Je to dokonce na této stránce znázorněné, resp. je to uvedeno i v návodu. Tak tedy znovu nainstaluj a to správně - tisk - skenování = spokojenost.
Čau.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.