Pokud se nepletu tak je to multifunkční,ale to je jedno, nicméně občas je nutno projet komplet testem- ta tiskárna má nějaký test tisku,to co vytiskne dáte do sceneru atd,ale zrovna k této tiskárně jsem se dočetl že je nutné provést zarovnání tisk. hlav- bude to ve win ve vlastnostech tiskárny: tinyurl.com/...
multi*
Zkušební stránka se při zapnutí nikdy nesmí sama vytisknout. Je to zkuš. str. z operačního syst. PC nebo stránka tiskárny. Zkus ji zapnout bez PC, jak se bude chovat. V PC může zůstat něco k tisku ve frontě, ve složce po spuštění nebo v registru.
Myslíš? Tak si přečti něco k tématu na webu HP,právě že přesně tohle jsem si o tom přečetl a konkrétně právě k těm multifunkčnim takže mi věř
Krom toho otázka je to docela stará a nemá cenu ji vytahovat ne?
multi*
Prosím, za toto mi nedávejte body, aby se někteří ... nebouřili. Mevericku, pokud používáš takové odpovědi, nedivím se, že jsi to dotáhl na děkana. Díky, že jsi mi napsal, pochopil jsem bodový systém. Měsíc starou otázku prostě nepovažuji za starou a odloženou. Jsou témata, která jsou aktuální i pro jiné, byť jsou v tomto systému již archivní. Tvoje odpověď tě přiblížila k rektorovi, ale vůbec nevím, co jsi tím chtěl říct. Snad tě to uspokojuje dělat ze sebe nejchytřejšího, ale nech nás žít. Najdou se tady v otázkách a odpovědích i zajímavé postřehy a o to jde. Sláva tvým bodům
Paráda to tu ještě nebylo. Mě jde určitě o body. Víš čas od času se tady ukáže někdo kdo musí zaručeně do každé,nejlépe staré otázky něco dopsat,ty máš tu smůlu že jsem napsal zrovna tobě. Tohle je fórum a jde tu psát odpovědi na plno otázek,ale proč vytahovat přes měsíc staré,kde původní tazatel ani nereaguje,tudíž by se dalo říci že buďto je otázka zodpovězena a nebo nemá zájem. Řekni mi prosím co ty jsi řekl zajímavého že se najednou tak bráníš,já bránil svou odpověď,dalo by se říci že jsi se perfektně projevil,já napsal něco z teorie+co jsem se dočetl konkrétně a ty jsi mou odpověď defakto vyvracel. O body mi nejde,pro mě za mě mi je admine odepiš,snažim se tu odpovídat podle toho co vim,případně najdu,ty jen odpověď potvrdíš což je na takové odpovědi na nic. Jo a aktuální pro jiné? Tak si přečtou stávající odpovědi,případně otazku obnový a na něco se tam zeptá. A prosimtě už se nepokoušej ze mě dělat sběrače bodů! P.S. jsem Maverick ne Meverick -)
Pravděpodobně již znáš odpoveď, ale pro jistotu. List se ti tiskne při zapnutí tiskárny proto že jsi při prvním zapojení neseskenoval stránku, která ti vyšla z tiskárny. Je to dokonce na této stránce znázorněné, resp. je to uvedeno i v návodu. Tak tedy znovu nainstaluj a to správně - tisk - skenování = spokojenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.