Nejste přihlášen/a.
Hezký den, dokončujeme novostavbu, nechali jsme si udělat plastová okna i dveře. Nyní jsme zjistili,že okna dle vodováhy nejsou rovně, jedny balkonové dveře nám utíkají téměř o 1cm -musí se nadzvihnout aby se zavřeli .. , nejsou sešroubované jak mají být, mají mezery..Jeden rám u plastového okna je prasklý a dveře vchodové mají praskliny skoro všude - viz foto ,které se pokusím vložit. Záruka nám končí 31.3. 2008 -což je za pár..Byl u nás člověk ,který se tím zabývá a zhrozil se... Nevim jak mám napsat reklamaci, nebo jak mám nyní postupovat. Zřejmě musim jednat písemně, aby mi ta doba nevypršela nějakým handrkováním a slibama,že to někdo někdy opraví. Nevíte jak tedy sepsat reklamaci,nebo ,kde bych našla na netu nějaký návod jak se to píše...Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.