0x
zavři přívod vody, vylij nádržku, řádně si prohlédni vnitřek nádržky, snaž se rozebrat a vyčistit ten ventilek, který je spojen s táhlem plováku a který uzavírá přívod vody, určitě je zarostlý vodním kamenem, po jeho očištění a zkompletování zpět do původního stavu by mělo být vše v pořádku. Také mmůžeš vyčistit takové to gumové těsnění, které je vespod té trubky, která se vlastně zvedne a tím se spláchne, chápeš?
Ahoj, díky za radu. Snažil jsem se to vyčistit, ale k tomu místu, kde je ten ventýlek se nemůžu dostat. Je to tam strašně napevno a muselo by se to totálně rozšroubovat a to vůbec netuším jak
Zkusil jsem se pustit a vyčistit kolem, ale k tomu kritickýmu místo se prostě nedostanu. Asi to bohužel vidím na nějaký opraváře ![:( :(]()
Plovákem se dá snížit hladina vody,táhlem na kterém je plovák je závit,zkus ho vytočit,nebo zatočit,hladina vody tak klesne a nebude protékat do té široké trubice,ale jak je již psáno,chce to vyčist.přep.ventilek,já to občas prostř.přípravkem na vod.kámen
Jééééé, už se mi to povedlo. Už jsem to vzdal, když jsi znovu odpověděl, tak jsem to zase otevřel a nastříkal tam ciff, ale jak jsem si s tím hrál a rozšroubovával ten závit, co´s mi poradil, tak jsem něco vyčistil a pak jsem pochopil ten malej detail, jak se to vlastně zastaví... Hurááá! Děkuju moc za snahu poradit! Oceňuju to, fakt. Kdybys potřeboval někdy poradit na úrovni psychologie nebo cizích jazyků, rád ti pomůžu. Čau! Honza
GRATULUJI HONZOVI K ÚSPĚŠNÉMU VYŘEŠENÍ PROBLÉMU, JE TO ŠIKULA...
honzo, prosím tě, jestli nejsi vzdělán v oboru, nebo se necítíš na tuto opravu, tak to opravdu raději přenech někomu zručnému, klidně bych na to pozval i instalatéra, co se zeptat v příbuzenstvu? Nemáte tam nějakého kutila?
Hajzly spravuje instalater tak si nakyho pozvy nebo vypni vodu .Popřípadě se odstěhuj do novyho bytu kde budes mit gardovej zachod.
Panečku, to je rada. To potom chápu proč se tady zastáváš jiných tobě podobných. A vážně ti neni těch 11 let? Rozhodně i podle pravopisu by jsi tomu odpovídal.
uznavam občas mi to ujede a jedenac mi neni pravopis moc neřešim protože když píšu rychle tak je mi to jedno