| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Mám podobný problém, který tu byl řešen, ale: chci vyříznout otvor pro vchod v příčce také z dutých cihel na cementovou (tvrdou) maltu, tlouštka cca 10 cm (na čtvrtku cihly). Kotoučová bruska značně práší a majzlíkem se bojím, že se příčka bude značně otřásat a mohla by se uvolnit nebo dokonce spadnout. Jak na to?
Existují kotoučové brusky s možností napojení na odsávání.V nějaké zavedené půjčovně by to mělo být k sehnání.
sorry, měl sem při práci dýl otevřený okno tak sem myslel že odepisuju jako první =)
řezačka s odsáváním napojena na prům. vysavač, tak sem to dělal já, flexou bez odsávání je to opravdu jak po výbuchu bomby...
pokud nemáte známé s takovým vercajkem, dá se sehnat v půjčovně, ale tam je to samozřejmě o penězích... =/
Jak říkají kolegové...
Něco takového:
www.namir.cz/diamantova-rezacka-s-odsavanim-makita-4157kb-707.html
A je k tomu i 20l piva...To asi kdyby se přece jen prášilo
Hrabě Monte Christo na to měl jen ulomené držadlo od pánvičky a kam se dostal? až do Paříže a okolí...
stěna na kant se dá opatrně rozebrat pákou do mezer mezi cihlami, kam nevejde páka, vejde diamantové lanko... stačí dva chlapi, jde to potichu, bez otřesů a velkého prachu... i cihly zvrchu dolů to pořeže... nejhorší je začít... před koncem už to člověk umí...
Ano před (skoro) každým koncem to už člověk umí 
NEJLEVNĚJŠÍ PRO VÁS BUDE VELKÁ FLEXA PRŮMĚR 230 MM K TOMU DIAMATOVÝ KOTOUČ TÉHOŽ PRŮMĚRU ZA 500,- PRO ŘEZÁNÍ ABY TO NEPRÁŠILO POUŽÍVÁM PET LÁHEV A VE VÍČKU DÍRKU 3MM AJEDNU OSOBU KTERÁ POMOCÍ PET LAHVE STŘÍKÁ VODU DO ŘEZU ŘEZ POTOM NEPRÁŠÍ A NEUBÍVÁ ANI TAK DIAMANTOVÝ KOTOUČ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz