Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytvářím na sebe neúnosný tlak

Od: vlada66 odpovědí: 17 změna:

Jsem už nějaký ten měsíc psychicky zníčená osoba. Tlak který na sebe převážně vytvářím sám na sebe začína být neunosný. Od cervna roku 2009 mam uplne jiny pocit pri masturbaci( behem vyvrcholeni) a nebo dokonce zadny. Ano, budou to prave dva roky a ja s tim nezasel k doktorovi. Ani nikde na internetu ci v knize neni o mem problemu sebemensi zminka. Trapim se tim. Ve stredu jsem se uz rozhoupal a chtel jsem zavolat na urologii kde je objednaci lhuta dva-tri mesice. Nikdo to nevzal. Mam hroznej strach z tohodle doktora a hlavne kam vsade budu muset s timto problemem litat. Nehlede dalsim pruserem je, ze ke stejnemu doktorovi chodi i muj tata. Fakt jsem v koutu s tim, ze pokud to nevyresim do prazdnin nebude to vubec dobre...Fakt jsem vystresovanej uz jen kdyz jsem tam rano volal. Mel jsem strach ze to vezme a posle me nekam ponevadz je celkem co tak vim pretizenej doktor... jsem z toho spatnej, dva roky zivota v nejistote

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

freebird*
hodnocení

1x

..@ vlada66: tvůj problém chlape je v tom, že jsi se příliš soustředil na sebe a tím ses vlastně zablokoval..tak moc ses sledoval až jsi najednou zjistil že vlastně nic necítíš a to tě tak zaskočilo, že to v tobě vyvolalo strach a stres a jsi teď v začarovaném kruhu a nevíš jak z toho ven..ty se teď znovu musíš naučit být uvolněný a svěží na pohodu, naučit se mít nadhled a umět některé věci hodit za hlavu nebo je řešit postupně..nemusíš se stydět že máš nějaký problém a neumíš ho vyřešit sám, věř mi že je moc a moc dospělých kteří to nedokážou taky a mezi nimi jsou i takový do kterých bys to nikdy neřekl a musel jim pomoci někdo druhý např. odborník..seber odvahu a překonej se a běž za svým lékařem a svěř se mu, je to nejen studovaný odborník ale i chápavý člověk a rád ti pomůže a poradí..ani bys nevěřil s čím vším už mnoha lidem pomohl..vím že to zvládneš a budeš zase v pohodě..

hodně štěstí a buď v klidu, dáš to *palec*

hodnocení

0x

Zkuste se i objednat k psychologovi,urcite i on Vam pomuze zvladnou,lecos objasnit.Snad objednaji driv.Na urologii,co vim se boji kazdy muz,ale pak kazdy rika,jak ten strach byl naprosto zbytecny.Fakt se nebojte,budte v klidu,2 mesice utecou a uvidite,ze vam pomuzou.moc jsem tedy nepochopila v cem mate vlastne problem.Mate to jako bez prozitku,jen ejakulace,nebo jak to myslite?Vse muze byt v psychice.

vlada66
hodnocení

Dekuji za reakci. Ano, problem je v tom prozitku, lepe receno v zadnem prozitku. Ejakulace je stale stejna, takze nastesti tady problem neni. Jenom mam nocni muru z toho jestli nekdy jeste ucitim prijemne pocity. Nedovedu si nijak zvlast predstavit lecbu tohoto problemu a dost se desim i varianty, ze by to muselo pod nuz. Problem ktery trva dva roky se asi bohuzel nevyresi tydennim branim nejakych pilulek. A cernou teckou by bylo kdyby se to dozvedel nekdo z rodicu. Je mi sice 18, ale stejne bych s tim jeste nejakou dobu mezi nima zil a to by bylo take dost neprijemne :(

martinaa*

Pokud mate psychicke problemy, tak se to samozrejme odrazi i v sexu a naopak. Pak se z masturbace muze stat pouze ukon, ktery odplavi nahromadeny stres a nic vic. Nemasturbujete tez prilis casto? Spis bych Vam doporucila sex s pritelkyni nebo celkove se zenou, mozna ty pocity budou jine, lepsi.

Abyste se u urologa nesetkal s otcem nebo se to nedozvedeli doma, tak se objednejte k jinemu, i kdyby to melo byt v jinem meste. Ale muzu Vas ujistit, ze kazdy rodic si vazi zdravi sveho ditete a nejaky stud a podobne pujde stranou. A tez Vas muzu ujistit, ze prijde doba, kdy Vam bude absolutne jedno, jak pri tom problemu pred ostatnimi vypadate a budete si vazit toho, ze jste zdravy. Urolog Vam muze, stejne jako u zen gynekolog, svou praci klidne zachranit i zivot.

Jak to zacalo?Stalo se vam to jednou a pak uz takhle stale,nebo zpocatku,chvili tak i tak?Nesnazil jste se o prilisne oddaleni ejakulace,pri mastrubaci?Jak vlastne prumerne mastrubace trva?Co nejaky partnersky vztah,mel jste,nebo mate,kolik je vam let.Je to moc otazek najednou,nemusite na ne odpovidat,ale snazim se dobrat k problemu.Asi by bylo dobre se trochu rozepsat celkove o sexualite,jestli jste mel pocatcich nejake obavy.Jeste se zeptam,mohl by se hodnotit Vas problem,jako predcasna ejakulace,ze by jste dosahl orgasmu za predpokladu,delsi mastrubace?Nebo,proste necitite nic,ani naznak po celou dobu masaze?

doplněno 13.05.11 07:15:

zadejte si na netu-porucha orgasmu u muzu.Jiste tam najdete sve a presvedcite se ,ze ve vetsine pripasdu,je to psychikou.Prectete si neco o kineziologii,je mozne,ze by vam mohli pomoci,pokud je puvod psychicky.

vlada66
hodnocení

Pokusim se co nejlepe odpovedet na vsechny tyto otazky.

Jenom jeste k odpovedi nahore tak uz jsem si zkousel davat ctrnact dni pauzu a problem bohuzel neodeznel ani na chvili.

Cely problem zacal prave uplne z niceho nic. Jeden den bylo vsechno v poradku a najednou hned druhy den si clovek vsiml zmeny. Necitil ten skvely pocit vyvrcholeni ani nic podobneho, bylo to spise neprijemne. Ze dne na den. O tyden pozdeji jsem mel torzi varlete. Operace probehla v pohode a i nasledne kontroly na urologii neprokazal zadne problemy. Pri jedne z kontrol jsem se doktorky jen tak letmo zeptal na prave ten problem pri pocitovani orgasmu. V te dobe to nebyl ani rok a tak jeji odpved znela, ze se to nekdy stava a odezni to. Dneska spise vidim problem v spatnem popsani tohoto problemu doktorovi. Ale nechtel jsem to vice resit ponevadz za dvermi byla mama a obcas je i celkem slusne slyset co se uvnitr rika. O oddaleni jsem se obcas pokousel, ale ne mnohokrat. S holkou jsem sex jeste nemel. K poslednimu bodu, i kdyz to oddaluji tak je výsledek stejný- bohužel už není cítit většinou nic. Pocit, že to má člověk za sebou, ale nic víc...

martinaa*

Bohuzel tvoje blbost, ze ses o tom nechtel dozvedet vic. Pokud to ma navaznost na operaci, svihem se objednej k jinemu doktorovi a co nejrychleji to s nim nez prokonzultovat. Preslapovanim na miste a nejakymi neexistujicimi mindraky jen maris cas.

vlada66
hodnocení

Já se v ponděli pokusím objednat k tomu samému. Rád bych jinam, ale na internetu jsem našel tak maximálně jediného seriozního ke kterému bych šel a ten pro změnu je strašně daleko. Snad se to i tak vyřeší, déle čekat už asi nemohu. Jinak právě si nemyslím , že by to mělo mít návaznost na tu operaci, ale přeci jenom nejsem doktor no :(

urcite se objednej,tohle je opravdu pro lekare.Je treba si opatrit veskere dokumentace-kopii,co jsi prodelal za operaci a jit kamkoliv.

vlada66
hodnocení

Zkusim tam zavolat hned v pondeli. Jen doufam, ze se po telefonu dohodnu na co nejblizsi termin a vezme me akutne. A nebo v druhem pripade bych se ji zeptal k jakemu jinemu doktorovi(urologovi) by me poslala. Kazdopadne jsem smiren tak trochu i s tim, ze tam potkam otce. Co by nasledovalo si moc nedokazu predstavit, ale zdravi musi dostat prednost.

ladajaskva*

Dobrý den. Dopučoval bych zajít k doktorům v pořadí 1. psychiatr a za 2. urolog. Předpokládám, že ten urolog tě pošle zpátky za psychiatrem. A nebo, co tě určitě vyléčí, najdi si nějakou lásku, protože nejde jenom o nějaký pomíhivý pocit při vyvrcholení , ale o celý komplex prožitků, zážitků a pocitů. A nebo vyměň ruce. S pozdravem Laďa

obvodni i psychiatr by mozna mohl objednani na patricnych mistech urychlit,pripadne i poradit,co je mozne a co ne.Najdi odvahu k obvodni,stud neni na miste.

hodnocení

0x

Neonanuj a přejde Tě to!

vlada66
hodnocení

Jsem objednaný na příští týden. Netěším se tam a už vůbec si nedokážu představit jak budu doktorce říkat, že mám problém s masturbací atd. Navíc vím, že sestra tam není moc sympatická a vždycky je u vás blízko :(

Vlado,jak jste dopadl u toho lekare?

vlada66
hodnocení

Diky za rady a podporu , dluzim Vam jeste celkovy nebo spise castecny vysledek.

Jsem poslan na koloskopii na kterou pujdu ani ne za mesic. Kdyz jsem si vyhledal na internetu co to je tak mam zkazeny vsechny dny. Pry bolest jak ... jsem z toho nestastny, ale musim to prezit.

Jinak to pocitovani orgasmu prej je z operace varlete kterou jsem prodelal pred 2 lety. Dle doktorky se tyto pocity/nepocity srovnavaji do 2-3 let...jaky je Vas nazor na toto? Verili_byste tomu?

Neni to tak zle,kolonoskopie se da vydrzet,utlumi a je to chvili.S tim jak se to srovna,asi by to netvrdila,ale chtelo by si pohovorit s nekym,kdo tohle prozil.Napada me,co zkusit akupunkturu,jehlicky a nejaka lecba vitaminy pro celkovou regeneraci organizmu.musis verit,ze se to srovna a delat cokoliv,ne cekat,ze se neco samo.Drzim palce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma predcasna ejakulace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]