Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ajob.cz - je tahle firma seriózní?

Od: petrzvysociny odpovědí: 3 změna:

http://www.ajob.cz/ ... Je tahle firma seriózní? Má s ní někdo z vás zkušenost? Recenze,diskuze... to vše tam je x let staré a pro mě nepřesvědčivé. Děkuji za každý ohlas.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

minonka*
hodnocení

0x

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti se společností Ajob. Nabízí práci v zahraničí.

warmil

mám s nimi zkušenosti...jsou to zloději, a měli by je zavřít!

levis
hodnocení

0x

Mně je hodně divné, že nemají kancelář a chtějí vše řešit emailem vč. smluv! Maximálně jsou ochotni se sejít někde ve městě. Podle toho, co jsem zjistil, tak spolupracují s nějakou britskou agenturou, ale ne přímo se zaměstnavatelem. Takže vás za tučný poplatek dohodí další agentuře, když jsou problémy a není práce, tak za to prý nemohou! Tak pozor!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]