Žlutomasý tuřín

Od: Datum: 03.08.16 09:41 odpovědí: 1 změna: 06.08.16 20:49

Dobrý den, v zimě měli v Kauflandu tuřín, tak jsem si ho koupila, moc mi to chutnalo, taková zvláštní chuť, tak jsem si řekla, že si ho letos vypěstuji. Jediná semena, která jsem sehnala byl jakýsi Brora. Takže tuřín mám, ovšem je to úplně něco jiného! Chutná to spíš jako ředkev a pálí to a naprosto se to liší od toho, co jsem jedla předtím. Na netu jsem našla, že žlutomasé odrůdy jsou chutnější, ale tohle mi fakt přišlo jako ředkev a ne jako řepa.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 06.08.16 20:49
avatar

V zimě byl tuřín jistě rychlený, "vyhnaný". Proto určitě obsahoval méně přirozených - palčivých látek než ten, který si běžným způsobem vypěstujete doma. Taky to mohla být nějaká zahraniční odrůda.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.