Výtěžnost sterilované zeleniny

Od: Datum: 12.06.14 21:05 odpovědí: 1 změna: 13.06.14 14:47

Dobrý den.

Prosím, jsem začínající technolog v zajeté firmě kde mi nikdo neporadil, dokázal by mi někdo prosím říct,jak se počítá výtěžnost suroviny? Jakékoliv, momentálně to řeším u kapie..


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 13.06.14 14:47
avatar

Tak u zeleniny tedy opravdu nevím,ale u masa , např. vepřové je to rozdíl mezi celkovou váhou zvířete a váhou opracovaných půlek. Jestli je to u zeleniny podobné,měl by to být rozdíl váhy mezi celou kápií a kápií zbavenou odpadu,udávano v procentech. Ale fakt nevím jestli to tak opravdu u zeleniny je.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.