Hořké okurky

Od: Datum: 26.07.13 10:25 odpovědí: 7 změna: 30.07.13 19:13
avatar

Jak zpracovat hořké okurky, aby ta hořkost nevadila? Zavařit? Je i jiná možnost?


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: bonie*
Datum: 26.07.13 10:36

nijak, jsou na nic

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 26.07.13 10:37

chuť se nezmění ať děláte co děláte - jsou na vyhození

Ohodnoceno: 0x
 
Od: wamp®
Datum: 26.07.13 10:38
avatar
Obavam se nijak,horkost z nich nicim neodeberete:(
Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 26.07.13 11:26

Hořké okurky nakládačky normálně naložte do sladkokyselého nálevu a zavařte. Hořkost se ztratí. Pokud narazíte na hořkou cuketu a naložíte, hořkost zůstane.

Ohodnoceno: 4x
 
Datum: 26.07.13 16:01
avatar

nevím, ale většinou bývají hořké ve špičkách, takže zkusit odkrájet a středy pak zavařit

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 26.07.13 16:33
avatar

Většina malých okurek má konečky hořké. Ale to vůbec nevadí. Když se steilizují, hořkost se ztratí. A u kvašených kvašáků také. Ještě nikdy jsem nejedla hořký kyselý okurek. ;)

Ohodnoceno: 0x
 
Od: vilda*
Datum: 30.07.13 19:13

Zelináři mi radili,namočit okurky přes noc do studené vody.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.