POMLUVY A ŠPÍNA OD Š. DOUŠKA NA FACEBOOKU -- ZE DNE 9.-10. 11. 2016 První zpráva odeslána v středa 9.11.2016 20:56 Štěpán Doušek co jsi dokázal ty, kromě udávání Pavla na biskupství, a kromě obtěžování rodiny Blumtrittů, Perausů, kromě obtěžování P. Pavla, Tondy a Jakuba? Co dobrého pro farnost kromě pomluv, udání a intrik? Štěpán Doušek 9.11.2016 21:06 čím víc se budeš veřejně takhle debilně projevovat, tím spíš se z tebe stane Jirášek 2 Štěpán Doušek Jsi blázen v naší farnosti a už vážně nevíme, co s tebou. Ale po tom, jak se prezentuješ před lidmi. (nejen) na fb, už abys chodil kanálama, Šikle 2 Ale Šikl je hodnej a nikomu neškodí. Takže bych mu křivdil. Ty tvoje litanie nečtu, je to moc dlouhý. Evidentně se dost nudíš. Štěpán Doušek 9.11.2016 23:20 Už nevíme, jestli nejsi posedlej démonem (nedělám si srandu). Postiženej jsi stopro, ale to je Šikl taky, ale toho by v životě nenapadlo jít proti knězi (Satane) a ještě si pak troufnout lézt do kostela. Říkám ti to v dobrém, a říkal jsem ti to už dávno, přestaň se takhle projevovat, budeš pro smích nejen na biskupství, ale i v celé Kaplici. Štěpán Doušek 9.11.2016 23:21 Kolik máš kamarádů? Čím to asi tak bude? Nevím proč jsi nemohl zůstat na Sv. Kameni, když's tam měl mši za rodiče. Patrně proto, že by tě pálilo kopyto. Evička Haláčků. Páter Pavel, ke kterýmu nemáš úctu, zrůdo posedlá. Kristýna. Janička. Jakub. Tonda. Blumtrittovi. Jarošovi. To všechno jsou lidé, jejichž čest jsi zprznil. Já se ptám, kolik lidí ještě hodláš rozesrat?! Kdy ukojíš svoje po hříchu prahnoucí jho? Štěpán Doušek 9.11.2016 23:50 A nepiš prosím, je to ztráta času, nečtu to. Je to od démonů. Moje sympatie patří Ježíši. Třeba si odplivni, ale patří JEŽÍŠI.