Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesnasim google

Od: vasejmeno odpovědí: 8 změna:

skutecne tuto firmu zcela nenavidim ake mam androida a musim pouzivat aky je tvuj nazoe na google

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Taky ho zrovna nemusím, ale nikoho s tím neotravuju. *frajer*

vasejmeno
hodnocení

a aj snaed joo? nejde mi zalozot ucet ale uz

hodnocení

0x
Jen ten nejlepší, teda hned po Microsoftu.

hodnocení

0x

Není to spíš do nějaké rubriky Zdraví/Psychika, nebo tak nějak?

Pokud chceš technickou odpověď, tak se zbav androidu a nebudes muset ten google používat - až tak jednoduché to je.

vasejmeno
Jsem svérázný a zdraví po straně mozku.
Každopádně, jde mi o to ze ja Apple nemám. Peníze. Jen na ty levnz a ten mobil copak teď mi vyhovuje sle nejde mi založit google
hujer

A ty se divíš, když neumíš ani psát? (Kdyžtak si to po sobě přečíst a opravit!)

Já peníze mám, Aple ani Android nemám a jak s mobilem, tak s počítačem jsem spokojený.

Je tvoje rozhodnutí, zda ten google nenávidíš natolik, abys překonal pohodlnost a nepoužíval věci na něm závislé, nebo ti zase až tam moc nevadí, hlavně když nemusíš nic na sobě měnit.

Mě před pár lety naštvala Alza s vlezlou otravnou reklamou, tak jsem si ji prostě zablokoval jako doménu a nic od ní už nekoupil (předtím jsem tam normálně nakupoval). Zeleného skřeta prakticky v pořítači nevidím, jaké ceny a sortiment mají nevím a nezajímá mě to, když něco chci, tak to buď seženu jinde, nebo je to nesehnatelné a vykašlu se na to.

Ale to je jen obyčejné naštvání, nenávist považuju za výrazně silnější a dlouhodobější emoci.

hodnocení

0x
Nemusíš služby Google používat. Přejdi na iphone nebo je i telefon s Linuxem.Já např nepoužívám Google pro vyhledávání, protože dává na mne příliš woke odpovědi. Takže peníze z vyhledávání jdou duckduck. Další služby typu Kalendář apod lze nahradit taky, ale bylo by to zbytečně komplikované a připravoval bych se o provázanost celého ekosystému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]