Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nástřik eternitové střechy

Od: mirek1311* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,poradí mi někdo,jaká barva je vhodná pro nástřik eternitové střechy,před necelými 3 roky mi klatovská firma "hezčí domy"udělala nástřik střechy za 40000kč/asi 80m2!Barva se ale loupe,pro ilustraci přikládám obrázek,aby si každý rozmyslel,do čeho jde

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Každá barva,která se nanáší stříkáním,míň drží.Není nad fasádní váleček.Jednak si to uděláš sám,jednak to pak dobře drží.Když použiješ Eternal ,určitě to zvládneš za čtvrtinu té částky.

JABRAKA

mirek1311*
hodnocení

Díky za radu,nemáš náhodou zkušenost s barvou na střechy a podobné podklady od firmy Důfa?Já jsem dělal touto značkou plaňkový plot a je bezkonkureční.

ludakk*

tohle je samozřejmě blábol nad bláboly, nejenže stříkaná barva drží lépe, samozřejmě lépe vypadá a navíc se taky snáze dosáhne požadované tloušťky

navíc v tomhe případě je barva evidentně nastrříkaná na bordel, což udělá jen řemeslník dobytek!

ale že si majitel práci nezkontroloval, poněvadž tohle je samozřejmě vidět hnedka po nástřiku, taky o něčem svědčí

ludakk*

jinak osobně doporučuju pořádně otryskat vapkou a pak natřít (nastříkat) Mostakarem 2000 a máte klid na dlouhá léta

mirek1311*
hodnocení

Díky za radu,mimo jiné střecha před nástřikem byla řádně vyčištěnáWap/ a zpenetrovaná,nevím proč se to stalo,zřejmě špatná volba nástřiku.

-Bisil

ludakk*

no vzhledem k tomu, že se tímto víceméně živím, tak si troufnu tvrdit, že to řádné vyčištění firma pěkně odflákla, ponevadž zcela evidentně tam jsou vidět zbytky nečistot pod barvou

po otryskání vapkou pod tlakem aspoň 150 barů s rotační tryskou a důkladném spláchnutí nečistot musí být deska téměř dokonale hladká

nástřik byl proveden jak - airless nebo vzduchovým? a jakou barvou?

ladislavtikal*
hodnocení

2x

dobry den tuhle firmu osbne znam a nejste prvni kdo si na ni stezuje ale k veci mela ste se podivat kde uz tuto praci delali a potat se na jejich kvalitu a nehlede mate mozna jeste zaruku ne? tak to reklamujte

doplněno 04.11.09 13:03:

ted sem si vsimnul ze mate napsane roky u fotky nejlepsi bude umyt to tlakovou myckou a uvidite ze vam tam toho zustane trictvrte ale pro vas lepe a pak to natrit eternalem je to kvalita ale podklad by mel byt umyty a napenetrovany a pak natrit

mirek1311*
hodnocení

V záruce to bohužel už není,zjistil jsem to po 4 měsíce po zár.době,ale přesto díky

mirek1311*
hodnocení

Bylo to provedeno vzduch.kompresorem a barvou Bisil

kjanik112*
hodnocení

2x

Nastříkat barvu na takové nečistoty může jen fušer a ne řemeslník.

hodnocení

1x

barvě je jedno, jak jí nanesete, zdali štětcem, válečkem nebo stříkáním. Pokud je povrch špatný, neudrží se, ať jí nanese třeba ...

jabraka*

Mýlíš se Milane,nellépe drží barva,nanesená štětcem,nejméně nános stříkáním.Váleček je nepřekonatelný v rychlosti práce i přilnavosti.Jsou malíři a natěrači,kteří ničím jiným,než štětcem nepracují.Já bych na střechu se štětcem nelezl,to by mi ruka upadla.I tím válečkem se nějaké drobné nečistoty,nebo prach zatřou Sttříkáním se nečistota jen přikryje.

JABRAKA

mirek1311*
hodnocení

Zde je obrázek

Nástřik eternitové střechy
mirek1311*
hodnocení

Po 2,5 letech

Nástřik eternitové střechy #2

hodnocení

0x

Možná že se mi to jen dá, ale neopadává to na nečistotách?

Za ty prachy přeci nechcete aby to bylo na furt? :)

Zkusil bych eternal, na šabloně vykoušet, mrazové a vodové zkoušky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]