Střihy na psi oblečky

Autor: petule* Datum: 15.01.09 12:32 odpovědí: 5

Dobrý den,prosím poradíte mi kde bych mohla najit střihy na psí oblečky.Již jsem zkoušela adresu www.altair-sethi.pc3000.sk ktera je hodně doporučovana,ale bohužel mi nejde zobrazit. Předem Vám děkuji.Petule

Upozornění
Tato otázka je 1107 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: strejc®
Datum: 15.01.09 12:41
Předmět: RE: Střihy na psi oblečky 

Ohodnoceno: 2x

Autor: martina30*
Datum: 15.01.09 15:52

Stránky neporadím,ale hodně vidím,že lidé šíjí věci,tedy spíše přešívejí z vest a svého oblečení a vypadá to dobře

Autor: mirka*
Datum: 18.01.09 19:13

Mam stejny problem,vsichni mi posilaji stranky Altair-sethi,ale ty uz jsou zrusene,neotevrou se,tak kdyby jste nekdo znal jejich nove,budu rada,kdyz mi je poslete,nebo i jine se strihama na pejsky.texasa@email.cz

Autor: fashioncompany
Datum: 22.01.09 15:06

Pěkné psí oblečky za supr ceny www.fashion-company.cz

Autor: lenka*
Datum: 27.01.09 18:43

Zkus se podívat na stránky fenečky Fanny na www.yorkiefan.sk ,jsou tam moc pěkné střihy na oblečky .Samy jsme vyzkoušely a už máme celý šatník.

Poslední otázky v rubrice Zvířata

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků