| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Spí morče v noci nebo je vzhůru a dělá rámus
Děkuji
Nespí a dělá bor..L.
Spí vedne.Vím to,máme ho.Na noc musí na chodbu.
Morče pokud nemá hlad, nebo nepije tak samo že spí.
Holky mají tři morčata, večer v osm jdou spát a morčata chrápou až do osmi, někdy i devíti hodin ráno. V noci se jen někdy některé vzbudí, většinou proto že musí na hromádku.
Morčata spí v noci asi 4 - 5 hodin, to však pouze když nejsou rušeny. Tento spánek se odehrává zhruba mezi 23:00 a 5:00. Proto by se morčata neměla umísťovat do místností s televizí, rádiem, pc, atd. Ve dne jsou morčata čilá, pouze starší či nemocná zvířata často polehávají. Zdroj: www.elliska.estranky.cz/clanky/cisla-v-zivote-morcete.html
Tak to mohu potvrdit..Morčata spí , ale nesmí být rušeny..Musí být fakt umístěné na místě, kdy mají i klid a možnost nerušeného spánku..
des - Nespletl jste si to s křečkem?
Našich pět morčat teda spí a neotravují.
Tak to je dost rozdíl od křečka,možná že jen nemá s kým pokecat.je to jak lidi,hodní a zlí.Myslím.Jinak už jsem mu začal číst co má dělat,snad se polepší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz