Jak naučit spát psa v boudě?

Autor: jajmi Datum: 02.02.12 21:33 odpovědí: 4

Dobry den

máme doma 3 letého německého ovčáka. Od začátku nechce vůbec spávat v boudě, do kotce kde je bouda chodí normálně jist a pít ale do boudy ne. Známý mně říkal že je to proto že tam cítí pach bývalého psa tak tam nechce jít, co myslíte je t o možné? Pokud ano co s tím udělat?

Přes léto to neřeším ale teď když jsou ty mrazy mně to štve a mam o něho strach.

Děkuji

Upozornění
Tato otázka je 112 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: ahasver4®
Datum: 02.02.12 21:38
Předmět: RE: Jak naučit spát psa v boudě? 

To s tím pachem bude asi pravda.Kolega takhle přesně musel pořídit novou.Já bych o něj neměl zase takový strach,je to pes ven ale při své povaze bych ho nechal,než přejdou ty mrazy,doma...

doplněno 02.02.12 23:17:

Ještě musím doplnit,že každý pes má svou povahu,jako lidé...Ten Váš si prostě asi řekl..V týhle boudě já nebudu..

Ohodnoceno: 2x

Datum: 02.02.12 21:48
Předmět: RE (2x): Jak naučit spát psa v boudě? 

Dobrý večer. Zde se to řešilo také:

http://www.poradte.cz/zvirata…-jak-naucit-psa-do-boudy.html

Zkuste mrknout, je tam pár rad, které by se Vám mohly hodit.

Autor: viky®
Datum: 02.02.12 21:46

Odpovědí bude hodně, nechte ho venku, je to pes. NE.

Můj názor. Je to živí tvor, nenechte ho venku, když je tam skoro - 30 stupňů a více. Spát v boudě ho můžete učit v létě. Déle vám vydrží ve zdraví. Uvidíte, jak bude šťastný, neumí to říct.

doplněno 02.02.12 21:49:

Nejen u nás, ale i u jiných lidí, používají pro různé psi, stejnou boudu. Nedovedu si představit, že bych musela stavět, pro každého psa novou boudu.

Autor: juglans®
Datum: 02.02.12 23:15

meli jsme NO a byl zvykly od mala venku,presto do boudy nikdy nechtel,hlidal oddane prededvermi.museli jsme ho proto na zimu brat do chodby,protoze lezel jinak na holem betone a pod sebou vse rozcupal.Akorat jednou Na Novy rok jsme byli sokovani,ze je v boude,nechapali a sli se podivat.Jake bylo nase prekvapeni,kdyz jsme zjistili,ze v boude ma Dalmatince,ciźiho psa.Bylo slunecno,cely den si spolu vydrzeli hrat,ale my pak museli obejit ves,ci je.Polekal se delobuchu a k nam zabloudil.myslim ze pachem to nebude,proste chce byt s vami a ridit mu kamarada,to v dnesni dobe neni zrovna realne.Jsou mu3 roky,uz si na vas zvykl a vyzaduje pritomnost.jak odnaucit ,to vam neporadim.

Ohodnoceno: 0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků