| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den, dnes jsem si na své andulce všiml takové divné diry u zobaku ... vubec netusim co s tím mame delat. Poradil by ste mi nekdo prosím?... Díky za odpovedi

ty dírkyv ozobí ... jsou její nosní dírky těmi dýchá
jiné dírky nevidím
okey, zakrouzkuju to 
Dobrý den, myslíte to modré na zobáku? to je ozobí, ptačí nos.
Už nemuzu pridat zadny obrazky, tak sem davam, odkaz kde jich je vic , na 2 jsem to i zakrouskoval... Nemyslim ani "dirky na dychani" ani to modré ozobí (coz znaci ze je to kluk , pokud vim). ale no reknu to takle ... Kolem zobáku je kůže a ona si jakoby stoupla a ted to vypada ze tam ma z obou stran diru a trci mu takova kuze ... dam sem odkaz snad to bude videt
z fotek nelze vůbec nic poznat, napadá mě zjistěte si nějakého chovatele a zajděte si k němu, nebo zkuste veterináře, ale pokud zvíře přijímá potravu a pije, vyměšuje, tak se to spraví samo
Napadl mě nedostatek vápníku. Má v kleci sepiovou kost?
Ano, sepiovou kost ma, i kdyz ji moc "nekouše" ... Hledal sem na netu a vypada to na ptačí svrab asi (snad), ale na pohled to nevypada zrovna nejlepe ... popis zde tam si najdete ptaci svrab - myslim ze by to melo byt ono
No, rozhodně to vypadá všelijak, jen ne dobře. Být vámi, taky zajdu k veterináři. Neprošla andulka v nejbližší době nějakým velkým stresem? Neztratila partnera (to může být i oblíbený člověk!)?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz