Píchnutí od hmyzu

Autor: lendy® Datum: 20.01.12 15:05 odpovědí: 5

Dobrý den můžu se zeptat kryž tě štíple včela nebo vosa co vzápětí ušelat když máš na ně alergii a nemáš prášky ubřít nebo něco jináhu tak pora´Te prosím ihnet

doplněno 20.01.12 15:08:

omlouvám se nák mi to ujelo ještě jednou když tě štípne vosa nebo včela co udělat když máš na ně alergii a nemáš léky umřít nebo něco jiného děkuji

Upozornění
Tato otázka je 125 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Datum: 20.01.12 15:17
Předmět: RE: Píchnutí od hmyzu 

Dobrý den. Ihned musím postižené místo potřít rozkrojenou cibulí a zavolat záchranku. Když je to včela, je nutné vytáhnout žihadlo.

Ohodnoceno: 1x

Autor: michalov®
Datum: 20.01.12 15:51

Alergici používají někdy autoaplikátor adrenalinových injekcí.Také se používají prášky např. Claritin,Kortikoidy atd. Doporučuji se spíše ptát lékaře.

Ohodnoceno: 0x

Autor: lenka11®
Datum: 20.01.12 16:36

ano mají pravdu

Autor: pecenkav®
Datum: 20.01.12 17:05

Ja se snazim okamzite ten jed vymacknout

Autor: viky®
Datum: 21.01.12 00:58

Píchnutí vosou, nebo včelou, to se člověku umírat nechce i když je alergik. Vždy u sebe nosit cibulku, nemusí být velká. Když jdete do přírody, je lepší mít v kapse Dithiaden, prášky na alergii. Na dovolenou sebou vozím asi pět cibulek, velikosti vlašského ořechu. Dithiaden tablety, Berotec- spray, protože při bodnutí nejen vosou, včelou, ale i různé jedovaté brouci způsobují u alergiků silný otok, nemohu dýchat, stačí použít Berotec a je to první pomoc, než se dostanete k lékaři, kde vám píchne kalcium. Dithiaden i spray je na předpis. //////////// POZOR :V přírodě roste taková zelená rostlina a má žluté květy, používá se také na bradavice. Na této rostlině žije černý brouk, který je pro alergiky jedovatý. Chtěla jsem, tento plevel vytrhnout a brouk mě kousl do prstu, než jsme dojeli do nemocnice, tak jsem byla oteklá až na rameno, prsty ruky nešly ohnout. ///////////

doplněno 21.01.12 03:16:

U cibulky jsem zapomněla napsat, při první pomoci, ukousnout kus cibule, tím se dostat na šťávu s cibule a potírat šťávou. Nebojte se tlačit cibulkou na ránu.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků