| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
poprve se budu starat o andulku a netusim jak se to vlastne dela.
budte tak hodny a poradte,prosim!
)Nevýhodou je,když je velké vedro nebo zima.Když je zima,tak dávám klec víc od okna a když je prudké slunce,tak aby se nepřehřáli,přikryju jim klec zeshora a strany šátkem a dám jim tam vaničku-člověk by se divil jak dlouho se tam dokážou čvachtata a ještě se o tu vaničku perou!
Jinak klec mají takovou střední,ale chci jim pořídit větší,aby měli víc pohodlí.
)zvonečky s kterýma si opravdu vyhrají,moc rádi si hrají i s náramečky a pokud jim tam dáte umělou andulku,je možné že se jí budou snažit zlikvidovat jako moje andulky
enně jim tam dávám různé ovoce nebo zeleninu vhodnou pro andulky,ale všechno jim taky nechutná.Nebo jim kupuju ptačí sušenky,které vypadají jak opravdické a mohou se utlouct po prosu-nic se ale nesmí přehánět,protože by mohli ztloustnout,takže max.3* týdně ptačí dobroty,denně ovoce a hlavně dostatek létání.
sos-pro-zvirata.blog.cz/0708poridit-andulku-rady-co...a-jak-se-k-ni-chovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz