Dýchání kanárka s pootevřeným zobáčkem

Autor: mirindalbc® Datum: 25.12.11 12:02 odpovědí: 6

Dobrý den.Zaímalo by mě,proč kanárek,ačkoliv jí a těší se dobrému zdraví,má pootevřený zobáček a vypadá to že jím dýchá.Ostatní kanárci dýchají normálně aniž by měli pootevřený zobáček.Souvisí to s plícemi a nebo je to reakce na okolní teplotu či je to snad něco jiného?Děkuji Mirka

Upozornění
Tato otázka je 148 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: martinaa®
Datum: 25.12.11 12:37
Předmět: RE: Dýchání kanárka s pootevřeným zobáčkem 

Napadlo Vás zavolat či zajít na veterinu(vet. pohotovost), ihned, jak to bude možné? Pokud se kanárek nafukuje, pospává a obtížně dýchá, asi bude něco v nepořádku. Pospávání a obtížné dýchání je u ptáčků vemi špatný signál.

Pokud nevíme, co mu je, protože to může být několik věcí, nějaká domácí léčba se zcela míjí účinkem...

Ohodnoceno: 0x

Datum: 25.12.11 12:59

Možná je to příliš suchým vzduchem. Vypozorujte, zda dostatečně pije.

Datum: 25.12.11 13:35
Předmět: RE (2x): Dýchání kanárka s pootevřeným zobáčkem 

Kapko, tazatel uz mel jednu podobnou otazku drive... ze se mu ptacel nafukuje a pospava. Bohuzel jakmile zacne ptacek pospavat, vubec se nafukovat, je to docela zle...

Datum: 25.12.11 13:42
Předmět: RE (3x): Dýchání kanárka s pootevřeným zobáčkem 

To je možné, ale v tomto případě tazatel píše, že ptáček jí a jinak se těší dobrému zdraví..

Datum: 25.12.11 13:47
Předmět: RE (4x): Dýchání kanárka s pootevřeným zobáčkem 

Nemůže to být jný? Jsem z toho jelen...

doplněno 25.12.11 13:59:

Ne, tak jsem se prehledla, jedna se o toho sameho... jen mi nejde do hlavy, jaktoze pospava a nafukuje se, ale zere...

Autor: mrnousek®
Datum: 29.12.11 17:06

Naše rosela dýchá s otevřeným zobáčkem, když se bojí. Zkuste na něj vlídně mluvit, třeba i šeptat, nebo pískat.. Prostě co ho uklidní.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků