| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Jaké je nejlepší krmivo? Pokud možno i nejzdravější!
Dovolím si nesouhlasit! Samotné proso je velmi kalorické, vždy se doporučuje míchat směsi spolu s lesknicí a ostatními druhy zrní.
Moje andulky mají nejradši Granum - taková papírová roura cca za 40 Kč.
Za kolik je ta roura?
dával jsem i naklíčenou už zelenou pšenici jako na velikonoce na vajíčka,obrali jí do mrtě
Všechny naše andulky žily na prosu a dožily se vysokého věku.
Slunečnici moc nemusejí. Je hodně tučná. A navíc je veliká a na ten pidi zobáček.. Dobré je dávat jablíčka a mrkev. Nebo taky vaječnou směs.
Recept na vaječnou směs:
Potřebujeme:
vejce
mrkev
strouhanku
struhadlo (myslím, že to by Vám asi došlo, ale jistota je jistota
)
Postup:
Vajíčko uvařené na opravdu hodně tvrdo nastrouháme na těch největších dírkách struhadla. K tomu na strouháme i mrkev. Přidáme přiměřeně strouhanky a všechno pořádně promícháme.
Dejte to andulce napřed v menším množství, aby jste zjistil/a, jestli jí to chutná. Někteří ptáci to nejedí, ale někteří to naopak milujou. 
mrnousek
Dobrý večer,
jsme začátečníci v chovu andulek a našla jsem tuto adresu a jsme moc spokojení. Je tam myslím všechno ,co potřebujeme vědět. Snad i Vy najdete odpověď na svoji otázku . Přeji pěkný zbytek dne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz