Beta Bojovnice - pohlaví

Autor: kooty Datum: 26.10.11 10:53 odpovědí: 4

Dobrý den,

pořídili jsme si do kanceláře betu, ale nemám zdání, co je to za pohlaví.. Poradíte někdo, jak se to pozná?

Děkuji!

Upozornění
Tato otázka je 200 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: susenka®
Datum: 26.10.11 11:23
Předmět: RE: Beta Bojovnice - pohlaví 

Podle mého to bude samička, která má delší ploutve. Jinak to může být klidně i mladý sameček. Ale spíš ta samička.

Ohodnoceno: 2x

Autor: michalov®
Datum: 26.10.11 11:38

Ačkoliv už léta letoucí rybky nechovám,toto je rozhodně samec.

doplněno 26.10.11 11:48:

Zkuste mu dát zrcátko na sklo aby se v něm viděl.Ihned napřímí skřele a roztáhne ploutve.Samci jsou velice bojovní.Dokáží se mezi sebou porvat tak,že z krásných ploutví zbudou jen cáry. Ty samozřejmě dorostou,ale je nutné je chovat odděleně,třeba sklem. Tím stálým napínáním ploutví se jim ploutve zvětšují. Bývají z nich pak nadherné exepláře. Jinak je to právě samec,který se stará o potomstvo.Samička na to dlabe.

Ohodnoceno: 3x

Datum: 28.10.11 18:13

Dobrý večer. Je to jednoznačně sameček. Samička je úplně normální rybka, bez prodloužených ploutví. Nechte jej v nádrži samotného, protože je velmi agresivní a se vším se pere. Jarda.

Ohodnoceno: 1x

Autor: terreza
Datum: 07.11.11 17:58

Já si tedy myslím, že je to sameček. Sama když jsem si kupovala betu tak vypadala nějak podobně, protože byla mladá, takže jsem si taky nejdřív zprvu myslela, že je to samička, ale když se jí narostly ploutve, tak to byl jasný samec.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků