Casty prujem

Autor: jirka3 Datum: 07.09.10 21:45 odpovědí: 3

Dobrý večer. Mám 8-mi letou německou dogu a poslední dobou často trpí prújmem. Je to vždy tak obden a při stale stejne stravě. Nemohl by mi někdo prosím poradit co mam dělat? Jestli přidávat do žrádla nějaké léky. moc děkuji

Upozornění
Tato otázka je 518 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Datum: 07.09.10 22:47
Předmět: RE: Casty prujem 

Rozhodne bych s ni zasla k veterinari, 8 let je na dogu pozehnany vek, takze bych to radsi nepodcenovala. Muze to byt nejaka drbnost, ale radsi bych ji nechala prohlednout. Mozna budou stacit nejaka probiotika, ale to vam urcite poradi.

Ohodnoceno: 2x

Autor: marenka®
Datum: 08.09.10 08:17
Předmět: RE (2x): Casty prujem 

Taky bych zašla. Tu Vaší babičku prohlédnou a uvidíte. Může mít už citlivější zažívání, stejné je to i u lidí, ke stáru. Třeba Vám veterinář doporučí dietní granulky právě pro citlivé zažívání.

Ohodnoceno: 0x

Autor: babkazov®
Datum: 08.09.10 10:57
Předmět: RE: Casty prujem 

Určitě k vetovi. Může to být cokoliv. Od zánětu někde v zažívacím traktu, až po nevhodnost stravy. Je to přece jen stará paní a možná, že bude stačit změnit granule pro staré psy. Lehčí, dietnější.

Ohodnoceno: 0x

Poslední otázky v rubrice Zvířata

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků