Kolik jídla dávat kočce?

Autor: anka* Datum: 05.09.10 08:16 odpovědí: 5

Máme kočku starou 5. měsíců. Dávám ji žrát každý den jednou a občas i nějakou tu mlsku na víc, ale pořád se mi zdá,

že by ještě chtěla. Není to kočka v bytě, takže má spoustu pohybu. Jaké množství ji mám dávat?

Upozornění
Tato otázka je 520 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: radi®
Datum: 05.09.10 08:44
Předmět: RE: Kolik jídla dávat kočce? 

Pokud má dost pohybu a je v tomhle věku, tak doporučuji krmit ad libitum, tzn. všeho dostatek, kolik sežere. Např. stále plnou misku granulí.

Ohodnoceno: 2x

Autor: mkat®
Datum: 05.09.10 16:16

Doma m ame tri macky a stale maju plne misky zradla,granul.Zozeru len kolko potrebuju.Nie su tucne .

Ohodnoceno: 0x

Autor: pb®
Datum: 05.09.10 19:22

Je to jeste kotatko, mela by jist tak 4x denne. Jednou mi prijde malo i na dospelou kocku, tem davam 2x denne, rano a vecer. Pokud kocka chodi ven a nechcete kotatka, bylo by vhodne ji tak za 1-2 mesice nechat vykastrovat.

Autor: lidka®
Datum: 06.09.10 10:07

Mám dospělého kocoura, který tráví čas venku i doma. Má k dispozici tři misky - v jedné granule (stálý přísun), do druhé dostává žrádlo z konzervy a do třetí mléko. Vím, že hodně lidí nedoporučuje mléko, ale on si na něm vyloženě pochutnává a nemyslím, že má nějaké problémy. Navíc má ještě v koupelně vodu, to v případě, kdy už mu mléko nejede - je trochu nakyslé. Jinak mu občas dávám na přilepšenou syrové kuřecí. Jakmile dám kuřecí na stůl, že budu připravovat jídlo, i kdyby spal jako dřevo, je v tu chvíli u mne. Někdy dostane i kousek syrového hovězího - vepřové se pokud vím nedoporučuje. Byl to před 8 roky vyhublý, vystrašený bezdomovec a je z něho krásný kocour (takový malý pardál). V žádném případě obézní. Jinak ještě miluje plátkový i tavený sýr a kvalitu uzeniny bych podle něho mohla testovat. Našla jsem docela dobrý článek o krmení koček, ale já už u svého způsobu krmení zůstanu.

http://www.candy.cz/krmeni-kocek

doplněno 06.09.10 10:17:

Zde je možná lépe popsáno. http://www.celysvet.cz/krmeni-kocek.php V předchozím odkazu je to spíš zaměřené na reklamu suchého krmiva. Ještě bych doplnila, že se s ní musím poctivě dělit o ryby v jakékoliv úpravě.

Autor: babkazov®
Datum: 06.09.10 17:40
Předmět: RE (2x): Kolik jídla dávat kočce? 

Takový jako švédský stůl, že? Když jsem hlídala dceři kočku, měla jsem strach, že ji předám pohublou a hladovou, tak jsem to také tak dělala. A mladá si pochvalovala, jakou má Anuška krásnou srst a jaká je celá krásná a spokojená.

Poslední otázky v rubrice Zvířata

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků