| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
Dobrý den, sháním kroužku na Havrana. Měla by být "zalamovací" - pokud jsem to napsal správně. Poradíte kde ji sehnat popřípadě koupit přes internet?
Zkuste, prosím, dotaz napsat ještě jednou. Já jsem nepochopila, co potřebujete. Myslíte kroužek? Pro ptáka?
Omlouvám se, ano myslím kroužek pro ptáka-kroužkování. Prej je nějaký "zalamovací". Hodně se o tom mluví na netu, ale k objednání jsem nenašel...
Zkuste se poptat primo u prodejcu krouzku, urcite budou vedet co mate na mysli a treba je i maji 
Děkuji moc! Tohle jsem teda nenašel...ještě jednou díky!
Vubec neni zac
Muzu se jen zeptat - to mate havrana doma nebo na co ten krouzek potrebujete?
Mám ho doma v kleci a začíná i mluvit. Teda spíš opakuje jen slovo "Ahoj" a krásně srozumitelně
Mají ke mě přijet chlapíci z ochránce zvířat a chtějí, aby měl nasazenou kroužku s nějakým číslem, aby ho mohli zaevidovat.
Teda, to je paradni domaci mazlicek! Tak at vam dela jen radost a vy jemu taky
Sousedka našla havrana se zlomeným křídlem. Vydala se k vetovi a ten ho léčil a upozornil ji na vysoký věk, jakého se havrani dožívají a tedy na to, že ji určitě přežije. A ať ho po vyléčení pustí zpět do přírody, nemá-li někoho, komu by ptáka odkázala.
A ještě historku pro odlehčení. Tato paní zachránila i maličkou veverku. Odchovala ji kapátkem. A ona když dospěla odcházela balkonem ven z paneláku na stále delší dobu. A po čase se přišla schovat před bouřkou. Vylezla paní na rameno. Dostala slunečnicové semínko. Jedno snědla, druhé si schovala paní pod výstřih na tričku a třetí strčila paní do ucha a čumáčkem ho tam zabouchala.
Ať se havranovi u vás dobře daří. A vám taky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradte.cz
0.063