Kroužka na Havrana

Autor: valero Datum: 21.07.10 10:41 odpovědí: 8

Dobrý den, sháním kroužku na Havrana. Měla by být "zalamovací" - pokud jsem to napsal správně. Poradíte kde ji sehnat popřípadě koupit přes internet?

Upozornění
Tato otázka je 564 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: babkazov®
Datum: 21.07.10 11:55
Předmět: RE: Kroužka na Havrana 

Zkuste, prosím, dotaz napsat ještě jednou. Já jsem nepochopila, co potřebujete. Myslíte kroužek? Pro ptáka?

Ohodnoceno: 0x

Autor: valero
Datum: 21.07.10 12:00
Předmět: RE (2x): Kroužka na Havrana 

Omlouvám se, ano myslím kroužek pro ptáka-kroužkování. Prej je nějaký "zalamovací". Hodně se o tom mluví na netu, ale k objednání jsem nenašel...

Datum: 21.07.10 12:51

Zkuste se poptat primo u prodejcu krouzku, urcite budou vedet co mate na mysli a treba je i maji

http://www.stepansestak.cz/krouzky.html

http://www.straka.bludov.cz/index.php

Ohodnoceno: 2x

Datum: 21.07.10 13:31
Předmět: RE (2x): Kroužka na Havrana 

Děkuji moc! Tohle jsem teda nenašel...ještě jednou díky!

Datum: 21.07.10 13:50
Předmět: RE (3x): Kroužka na Havrana 

Vubec neni zac Muzu se jen zeptat - to mate havrana doma nebo na co ten krouzek potrebujete?

Ohodnoceno: 2x

Datum: 21.07.10 13:57
Předmět: RE (4x): Kroužka na Havrana 

Mám ho doma v kleci a začíná i mluvit. Teda spíš opakuje jen slovo "Ahoj" a krásně srozumitelně Mají ke mě přijet chlapíci z ochránce zvířat a chtějí, aby měl nasazenou kroužku s nějakým číslem, aby ho mohli zaevidovat.

Datum: 21.07.10 15:57
Předmět: RE (5x): Kroužka na Havrana 

Teda, to je paradni domaci mazlicek! Tak at vam dela jen radost a vy jemu taky

Autor: babkazov®
Datum: 21.07.10 16:08

Sousedka našla havrana se zlomeným křídlem. Vydala se k vetovi a ten ho léčil a upozornil ji na vysoký věk, jakého se havrani dožívají a tedy na to, že ji určitě přežije. A ať ho po vyléčení pustí zpět do přírody, nemá-li někoho, komu by ptáka odkázala. A ještě historku pro odlehčení. Tato paní zachránila i maličkou veverku. Odchovala ji kapátkem. A ona když dospěla odcházela balkonem ven z paneláku na stále delší dobu. A po čase se přišla schovat před bouřkou. Vylezla paní na rameno. Dostala slunečnicové semínko. Jedno snědla, druhé si schovala paní pod výstřih na tričku a třetí strčila paní do ucha a čumáčkem ho tam zabouchala. Ať se havranovi u vás dobře daří. A vám taky.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků