Druh vosy

Autor: jirrka22® Datum: 06.06.10 13:16 odpovědí: 9

Dobry den,

prosim o radu. Jednou za nejaky cas se tento druh vosy objevi v mem byte a rad bych se o nem dozvedel trochu vice. Na internetu jsem nic takoveho nenasel. Verim ze s timto druhem mate vice zkusenosti a urcite mi poradite jak se presne jmenuje.

Upozornění
Tato otázka je 576 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Datum: 06.06.10 13:49
Předmět: RE: Druh vosy 

Ohodnoceno: 4x

Autor: sigma1920
Datum: 12.07.10 10:47
Předmět: RE (2x): Druh vosy 

Je to určitě podušťák zakřivený, mám ho ve své entomologické sbírce.

Autor: limetka®
Datum: 06.06.10 21:13

Slonbonjohn - tleskám a bodík!

Ohodnoceno: 0x

Autor: fidonet®
Datum: 06.06.10 21:41

fuj ta je škaredá, na ní se příroda vyřádila, je jako se sajtkárem nebo s přídavnou nádrží. Nebo s přívěsem?

Autor: jirrka22®
Datum: 06.06.10 21:45
Předmět: RE (3x): Druh vosy 

a taky neco vydrzi. Raid ji uplne skolil az po dvou hodinach Uz jsem ji ale vystrojil pohreb jak se patri

Autor: kohout
Datum: 07.06.10 08:29
Předmět: RE (3x): Druh vosy 

Aaa ty si škaredý! Co je na ni škaredého?! Docela elegantní aerodinamické tvary.Když to srovnám se včelou,tak ta je pro ti ní takový chlupatý medvídek.

Datum: 06.06.10 22:23

Divejte na ty pekne kusadla. No nechtel bych se stat jeji potravou

Autor: babkazov®
Datum: 09.06.10 16:29

Jednou jsem takovou vosu viděla v akci. Šla a nesla pod sebou velikou zelenou housenku. Vypadala jako ta vozidla, která ve Vítkovicích vozí trubky pod kabinou, na vysokých kolech. Šla přes cestičku, 2 záhony a kus trávníku. Cca 15metrů. Naprosto jistě držela směr. Uprostřed toho trávníku odklopila kamínek a tu housenku vtáhla do dírky, která tam byla připravená, chvilku vevnitř pobyla, vylezla a kamínek zase zaklopila. Po tom kamínku chvíli tancovala a pak uletěla.Bylo mi housenky chvíli líto, ale pak mi pohled padl na okousané zelí a byla jsem ráda, že vosa je na mé zahrádce.

Datum: 09.06.10 22:00

Trosku jsem se o tenhle druh zajimal a dozvedel jsem par malickosti . Ta housenka kterou pohrbila v zemi slouzi jako inkubator pro jejiho potomka ktery si na ni pekne pochutna. Ach ta priroda

Poslední otázky v rubrice Zvířata

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků