Seznamka seznamit.cz

Autor: mala157* Datum: 05.06.07 19:25 odpovědí: 9
Dobrý den,jsem tady dnes prvně,ale nutně potřebuji poradit.Na seznamce www.seznamit.cz. je doslova bordel.Uživatelé píší do deníku velmi vulgární záznamy,které jsou smyšlené a napadají mnoho jiných uživatelů.Je to tak vulgární,urážlivé,že to je myslím i na trestní oznámení.Psala jsem adminům,ale neobtěžovali se ani odpovědět,natož něco vyřešit.Prosím,kam bych se mohla obrátit,kdo je nadřízený adminům,majitelům seznamek?Děkuji za odpověď.
Upozornění
Tato otázka je 1620 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: lister
Datum: 05.06.07 22:10
Předmět: RE: Seznamka seznamit.cz 

Já bych to neřešil. Buď je to přejde nebo to zanikne samo.
Datum: 05.06.07 23:14

Nadřízený adminům není nikdo. Většinou to jsou sami zakladatelé těch stránek. Svým způsobem si jejich nadřízená ty. Jsou závislí na návštěvnosti, tudíž by se měli o své návštěvníky i patřičně starat. Tu vulgaritu neřeš, přejdi na jinou seznamku a je po problému.
Autor: vicious*
Datum: 06.06.07 00:42
Předmět: RE (2x): Seznamka seznamit.cz 

Takova kvalitni seznamka .. asi dlouho nevydrzi ...
Uprimne receno, kdyz se ti nake forum nebo stranka neibi tak tam nechod ! a nesnaz se neco napravovat ...
Autor: admin®
Datum: 06.06.07 13:38
Předmět: RE (3x): Seznamka seznamit.cz 

šmarjá, já nechci nadřízeného

Jestli to takhle ještě chvíli povedou, tak to opravdu zanikne samo přirozeným vývojem a bude to jen živořit

Autor: maverick®
Datum: 06.06.07 13:47
Předmět: RE (4x): Seznamka seznamit.cz 

Na tebe dohlížej syslové
Autor: mala dama
Datum: 09.08.07 23:06

Jen jestli to nevidis tak jen ty, pokud nekomu reknu pravdu do oci, je to opravdu na trestni oznameni? Mas tu demokracii , tak si ji vaz, za komancu jsi mohla akorat drzet hubu a platit znamky KSC... nic ve zlem, pokud hledam stihlou a ozvese mi 168/78 a tvrdi, ze je stihla tak bud je debilni, nebo ma posunute hodnoty v hlave... pak ji nenapis co si o tom myslis, je to vulgarni nebo na trestni oznameni? Ja myslim, ze nikoli... jen se ji snazi clovek uvest do realu... tak zatim paaaa
Autor: mala157*
Datum: 09.08.07 23:18

ahojky...tak ze seznamky www.seznamit.cz jsem odešla brzy po napsání tady a vůbec mi není po ní smutno.děkuji všem za snahu pomoci.mala157
Autor: al bunda*
Datum: 10.08.07 09:52
Předmět: RE (2x): Seznamka seznamit.cz 

No vidíš. Přijď mezi nás.
Hezký den.
Autor: zwiki*
Datum: 02.09.07 22:35

ahoj maličká...doporučuji www.stesti.cz tam je to kvalitní ze všech stránek a neseká se to jako v neudržované seznamit.cz.Přeju hodně úspěchu...)

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků