| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Preco sa mi prestali doručovat odkazy z poradni?Mam problem ja ,alebo je to na servery?Maily mi dochadzaju bežne,aj z inych forov.V nastaveni som nič nerobil,tak neviem.Odkazy mi prestali chodit asi od začiatku roka.
Dakujem Mkat
U mě je to OK.
Ani teraz mmi neprišlo upozornenie upozornenie.
V nastaveni mam zaškrtnute preposielanie pošty aj zobrazovanie nahladu.
"Nevylíhnul" se třeba u Vaší mailové schránky nějaký filtr, který by maily z poradte.cz likvidoval nebo někam přeposílal? Nebo nemáte nějakou nezvyklou adresu? Taky mám jednu, o které mi občas např. eshopy tvrdí, že je neplatná a ať zadám správnou.
no nechapem to ,teraz som zistil že mi nechodia maily aj z Poradte SK.Prečo len tieto poradne so mnou "nedebatujú"? Adresu mam Zoznam.sk.
Tak už nechodí ani mě.Né že by to vadilo...
A taky jsem na nastavení mailu ani nešáhnul.Třeba je to jen nějaká technická prkotina...
mě se snad nikdy nestalo, že by mi to nepřišlo... někdy možná s obr zpožděním, ale přišlo. Jsou to jen stroje, takže možná technická záhada se vyloučit nedá...
zkuste ještě dole v téhle otázce vťukat mail a přihlásit dodatečně, ať máte jistotu, že jste nezpomněl jen zaškrtnout odběr odpovědí apd. Předpokládám, že jiné maily chodí - stává se mi, že tohle někdo reklamuje a ani mu nejde doručil mail, protože má plnou schránku 
Taky bylo nebylo špatné zjistit, kdo má @zoznam.sk jestli mu to chodí, nikde není psáno, že tyhle maily jejich server odmítá, kvůli tomu, že jich chodí např velké množství. U @seznam.cz se to dřív také stávalo, ale to je už hodně dlouho.
Určitě,já neříkám,že to třeba nedojde ale jinak mi zpráva přicházela okamžitě...Schránka bez omezení se nemůže naplnit...
Ale jak píši,na světě jsou vážnější problémy...
Žába na prameni odstraněna!Už to chodí...
No ,mne zatiaľ nie.
záhada nevyřešena, jednotlivý mail dojde, otázky jsou přihlášeny (ve velkém počtu) a při tom nic... co SPAM?
Na posledy prijate spravy su z 31. 12. 2011.Začinam si zvykať.
Stale nechodia.Pride ,len vtedy ked sa otazka preklada z rubriky do rubriky.
to je hodně divný, obě chodí z mailu echo(zavinac)poradte.cz a našel jsem záznam, že na tvůj mail opravdu odcházejí... jedině že bys měl nastavený nějaký filtr... zkus si pořídit jiný mail (ideálně na jiné doméně), jen jako zkušební...
Přesun mezi rubrikami chodí jako presun(zavinac)poradte.cz, nebo ne? 
máš pravdu, našel jsem u sebe nějakou starou zprávu a já to přece tak před rokem měnil 
Jj, já vím 
...že jsi to odděloval, proto jsem si na to vzpomněl. A teď koukám do doručené pošty, opravdu to tak funguje...
Zaujimave dnes som dostal jeden oznam :Odpoved z poradte.cz - Motor s pracky se zadrhava.
Nič som neupravoval.No zatial prišla len jedna,uvidime či sa to už rozbehne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz