Nedoručuju sa mi odkazy z Porate.cz

Autor: mkat® Datum: 09.01.12 12:29 odpovědí: 18

Preco sa mi prestali doručovat odkazy z poradni?Mam problem ja ,alebo je to na servery?Maily mi dochadzaju bežne,aj z inych forov.V nastaveni som nič nerobil,tak neviem.Odkazy mi prestali chodit asi od začiatku roka.

Dakujem Mkat

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: ahasver4®
Datum: 09.01.12 12:54
Předmět: RE: Nedoručuju sa mi odkazy z Porate.cz 

U mě je to OK.

Autor: mkat®
Datum: 09.01.12 13:50

Ani teraz mmi neprišlo upozornenie upozornenie.

doplněno 09.01.12 13:55:

V nastaveni mam zaškrtnute preposielanie pošty aj zobrazovanie nahladu.

Autor: hm®
Datum: 11.01.12 18:43

"Nevylíhnul" se třeba u Vaší mailové schránky nějaký filtr, který by maily z poradte.cz likvidoval nebo někam přeposílal? Nebo nemáte nějakou nezvyklou adresu? Taky mám jednu, o které mi občas např. eshopy tvrdí, že je neplatná a ať zadám správnou.

Datum: 15.01.12 10:14

no nechapem to ,teraz som zistil že mi nechodia maily aj z Poradte SK.Prečo len tieto poradne so mnou "nedebatujú"? Adresu mam Zoznam.sk.

Datum: 16.01.12 10:20
Předmět: RE (2x): Nedoručuju sa mi odkazy z Porate.cz 

Tak už nechodí ani mě.Né že by to vadilo...

doplněno 16.01.12 10:22:

A taky jsem na nastavení mailu ani nešáhnul.Třeba je to jen nějaká technická prkotina...

Autor: admin®
Datum: 16.01.12 11:12
Předmět: RE (3x): Nedoručuju sa mi odkazy z Porate.cz 

mě se snad nikdy nestalo, že by mi to nepřišlo... někdy možná s obr zpožděním, ale přišlo. Jsou to jen stroje, takže možná technická záhada se vyloučit nedá...

zkuste ještě dole v téhle otázce vťukat mail a přihlásit dodatečně, ať máte jistotu, že jste nezpomněl jen zaškrtnout odběr odpovědí apd. Předpokládám, že jiné maily chodí - stává se mi, že tohle někdo reklamuje a ani mu nejde doručil mail, protože má plnou schránku

Taky bylo nebylo špatné zjistit, kdo má @zoznam.sk jestli mu to chodí, nikde není psáno, že tyhle maily jejich server odmítá, kvůli tomu, že jich chodí např velké množství. U @seznam.cz se to dřív také stávalo, ale to je už hodně dlouho.

Datum: 16.01.12 11:20
Předmět: RE (4x): Nedoručuju sa mi odkazy z Porate.cz 

Určitě,já neříkám,že to třeba nedojde ale jinak mi zpráva přicházela okamžitě...Schránka bez omezení se nemůže naplnit...Ale jak píši,na světě jsou vážnější problémy...

Datum: 17.01.12 08:38

Žába na prameni odstraněna!Už to chodí...

Datum: 17.01.12 20:27

No ,mne zatiaľ nie.

Datum: 18.01.12 08:30

záhada nevyřešena, jednotlivý mail dojde, otázky jsou přihlášeny (ve velkém počtu) a při tom nic... co SPAM?

Datum: 18.01.12 16:22

Na posledy prijate spravy su z 31. 12. 2011.Začinam si zvykať.

Datum: 24.02.12 17:33

Stale nechodia.Pride ,len vtedy ked sa otazka preklada z rubriky do rubriky.

Datum: 24.02.12 20:12

to je hodně divný, obě chodí z mailu echo(zavinac)poradte.cz a našel jsem záznam, že na tvůj mail opravdu odcházejí... jedině že bys měl nastavený nějaký filtr... zkus si pořídit jiný mail (ideálně na jiné doméně), jen jako zkušební...

Autor: hop®
Datum: 24.02.12 20:30
Předmět: RE (3x): Nedoručuju sa mi odkazy z Porate.cz 

Přesun mezi rubrikami chodí jako presun(zavinac)poradte.cz, nebo ne?

Datum: 24.02.12 21:50
Předmět: RE (4x): Nedoručuju sa mi odkazy z Porate.cz 

máš pravdu, našel jsem u sebe nějakou starou zprávu a já to přece tak před rokem měnil

Autor: hop®
Datum: 24.02.12 21:59
Předmět: RE (5x): Nedoručuju sa mi odkazy z Porate.cz 

Jj, já vím

doplněno 24.02.12 22:14:

...že jsi to odděloval, proto jsem si na to vzpomněl. A teď koukám do doručené pošty, opravdu to tak funguje...

Datum: 28.02.12 17:49

Zaujimave dnes som dostal jeden oznam :Odpoved z poradte.cz - Motor s pracky se zadrhava.

Nič som neupravoval.No zatial prišla len jedna,uvidime či sa to už rozbehne.

Datum: 06.03.12 20:04

Zaujimave minuly tyžden v stredu ,alebo vo štvrtok mi začaly spravy riadne chodiť.S počitačom som nič nerobil.No na druhy den zase nič.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků