| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Milý deníčku: Náš vážený a milý administrátore naší milované poradny, mám menší problém, který mne velice trápí!
A teď vážně:
Pavle, na poradte.sk mi nejde vložit můj vlastní avatar, a fakt mi to vadí, když to řeknu slušně. Na poradte.cz nezjistím jestli se mi vložil (ten samý) a nebudu riskovat že ztratím ten svůj, kdybych zkušebně vložil jiný. Řešíš nebo nechápeš nebo ...? Věřím, že na tom pracuješ!
Pro ostatní: Funguje Vám volba avataru z vlastních zdrojů - tedy ne vybrání ikonky z galerie poradte.cz, ale z vlastních zásob?
Ano prosím,mě ju...
Asi kouzla,voodoo nebo černá magie...
A proč kurňa mně néééééé, bééééééééééééé ...
Protože jsi to počem chodí kůň.
DES: netuším, co myslíte slovem "počem", prosím o vysvětlení, ostatní slova snad pochopím, předem děkuji a přeji hezký den...
Z vlastního disku nebo z nabídky poradny?
Jak kukneš na na nejden profílek musí ti být víc než jasné že skoro každý druhý tu má své vlastní foto...
Hopeee, mně to taky nejde 
zkuste obrazek ve verzi JPG nebo PNG, nic jiného. A pokud máte pochyby, uložte si tenhle co máte zde na a ten zkuste na SK verzi... to musí klapnout 
byla tam opravdu chyba a nešlo to, my ostatní to asi stihli před úplným překladem
díky
Jj, už to fachčí, hned se mi tam bude líp bydlet, dík! 
Ďakujem 
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz