| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Mám ženskou stíhačku, nevím co s ní mám dělat, je za mnou jak šílená a nenechá mě ani v garáži spravovat auto.Je posedlá že ji podvádím, utíkám před ní, peníze jí nedávám, je přecitlivělá jen v některých věcech, v jiných je v domácnosti bordelář, nevím jak dál , poradíte mi někdo?
z Vaší domácnosti ze 2 řádků nikdo nic nevyčte. Co byste chtěl vědět . . . .? Rada z toho, co uvádíte, je: " vyříkejte si to".
Podle formulace dotazu si nejsem jistý, jestli to není naopak.
Rada: auto spravovat v obýváku, aby opravdu mohla průběžně z kuchyně kontrolovat, že jí nezahýbáte.
Jinak: svou ženu jste tady dost znectil, kdoví, jaký jste Vy., Co by ona napsala o Vás. Nikdo z nás Vás nezná, nežije s Vámi a tak neznáme pravdu. Zkuste si s ní popovídat, když to nepomůže, tak rozvod. A budete mít klid oba. Jaká je kuchařka? Jak je to se sexem? Jste aspoň tam oba spokojeni?
Jaga.
Mezi těmito dvěma extrémy je ještě manželská poradna.
...to já taky.A nastěžuju si.Změnil jsem hospody a zabil mobila.No a je klid.
Mám podobnou zkušenost.Ze stíhačky se vyklubala paranoidní porucha osobnosti.
Pokud si o tom chcete popovidat ozvěte se na mail potkanpiskot@seznam.cz.
Jedno Turecké přísloví říká...Dej sve ženě každé ráno facku,ona už ví za co je .
dobraku, tebe bych chtěla mít doma! Alespoň na chvilku. 
Proč? Nenapsal nic špatného. Tak to cítí a možná to tak i je!
Já taky, babičko, ale ne ráno. Když se rozdávají ty facky!
Jaga.
Myslím, že je na tom většina mužů velmi podobně... moc s tím nenaděláte. Rozveďte se, najděte si jinou, za pár let na tom budete stejně, ne-li hůř.
Asi má důvod vám nevěřit. Proč jí nedáváte peníze? To vás žena živí a šatí ze svého a co děti? Žena je borfelář a vy uklízíte po sobě? Kdy naposledy jste umyl koupelnu a WC?
To ona přece tvrdí že jí nedává peníze. Takové ženy existují. Bejvalka o mě rozšiřovala že sem jí bil v těhotenství. Svatá prostoto, ani kdyby mě mučili, nešáhl bych na ženskou. Mám to zakódované v krvi. Ženský jsou někdy divný...
ringo já to špatně pochopila -on jí peníze co vydělá dá do společné kasy a ona říká, že ne. Můj otec dával mamince výplatu i s páskou, mému muži jde na společný účet co má vyděláno na smlouvy má bokem a já se neptám. Zde je tedy pomoc snadná-společný účet kde oba mají přehled, ovšem musí být oba zodpovědní aby ho jeden nevybral až na dno. S chorobnou žárlivostí se mnoho dělat nedá, snad jen léčení ale ženská většinou cítí když jí chlap podvádí a mnohé se podle toho pak chovají, každá samice si chrání své, to je v přírodě normální.
Má milá jediný kdo tohle pochopil je Ringo, má se mnou všechno, jen společný účet by byl jen její, pochopte to.
Záleží na dvou lidech a na jejich soužití. Jak dalece si věří, jak si nastaví mantinely, jak jsou oba zodpovědní. Máme s manželem společný účet a oba máme právo s ním nakládat. Ještě se nestalo, že by toho někdo z nás zneužil. Větší výdaje probereme a odsouhlasíme společně. Kvůli penězům nemáme ty nejmenší rozepře. A tak to přeji všem. Jaga.
Jediný jste mne pochopil a děkuju.
Buď jí poslat na léčení, nebo do pryč. Ona i tolerance druhého má své meze...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz