Tričko - měsíc a půl čekání

Autor: mikihans® Datum: 24.11.11 18:05 odpovědí: 13

Zdravím, už je to tak měsíc a půl co jsem si objednal tričko a nálepku a stále nepřišly kde se stala chyba?

Upozornění
Tato otázka je 175 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: hankauk®
Datum: 24.11.11 19:05
Předmět: RE: Tričko - měsíc a půl čekání 

Miki, mně taky ne... Já jsem za mořem, takže jsem si to nechala poslat k rodičům. Te´d akorát skypujeme a taky mi tvrdí, že to ještě nedošlo.

Autor: olaf71®
Datum: 24.11.11 19:59

čekal jsem taky přibližně tak dlouho, tak se připrav, že za chvíli přijde.

Autor: babajaga®
Datum: 24.11.11 20:55

Já věřím, že Poradna je solidní podnik a kdo si počká, ten se dočká. Já čekám taky už někdy od léta. Jediné, co mě děsí je, abych do té doby, než mi přijde, náhodou nepřibrala a nebylo mi malé. Jaga.

Autor: admin®
Datum: 24.11.11 23:11

určitě dojde... musím se dokopat zajít na poštu a doobjednat chybějící velikosti... všichni určo dostanou

zítra nabalím, co mám v krabici a v pondělí hodím na poštu, stydím se. komu se v pondělí změní status z objednáno na odesláno, má "dobojováno"

Autor: hankauk®
Datum: 28.11.11 18:27

Supééééééééééééééééééééér - odesláno! Tak to si ho můžu nadělit pod stromeček. Přítel se už těší na samolepku. Na dotaz, zda nevadí, že bude česká, mi řekl, že to je lepší. Nikdo nebude vědět, co to znamená, ale on ano.

Děkuji, admine.

Autor: mikihans®
Datum: 28.11.11 18:32
Předmět: RE (2x): Tričko - měsíc a půl čekání 

jééé taky odesláno, těším se na tričko i nálepku díííííky!

Datum: 28.11.11 20:32
Předmět: RE (3x): Tričko - měsíc a půl čekání 

není zač, poslal jsem všem, kteří neměli velikost 5XL, pro ty jsem je objednal a předběžný termín mám slíbený na 9/12, takže do Vánoc budou a budou maximálně čerstvá

Autor: mikihans®
Datum: 29.11.11 17:03
Předmět: RE (4x): Tričko - měsíc a půl čekání 

áá je doma, tričko je fakt skvělý! dííííííky moc

Datum: 01.12.11 07:41
Předmět: RE (5x): Tričko - měsíc a půl čekání 

Čekala jsem na sve prvni tričko zhruba 9 týdnů, těšila jsem se že ho budu nosit, jenže v říjnu už byla zima, takze jen na doma,zatím...
Autor: olaf71®
Datum: 01.12.11 10:33
Předmět: RE (6x): Tričko - měsíc a půl čekání 

já ho měl dnes u zubaře a když ho viděl, tak se mě hned zeptal, jak to má vyvrtat, tak jsem mu poradil dle sebe a je to OK.

Datum: 01.12.11 11:22
Předmět: RE (7x): Tričko - měsíc a půl čekání 

to je zvláštní, já ho nosím téměř denně... už se mi stalo, že kolem mě někdo schválně prošel, aby se kouknul.. někdo mě zastavil, někdo bližší na mě i sáhnul, aby měl lepší výhled, ale nikdy se mi nestalo, že by po mě chtěl někdo radu v souvislosti s tričkem

Datum: 01.12.11 12:42
Předmět: RE (8x): Tričko - měsíc a půl čekání 

Navrhuji aby logo bylo větší, zklamalo mě, že je menší až skoro necitelny.Jinak nálepka jezdí po Praze.
Autor: babajaga®
Datum: 02.12.11 06:50
Předmět: RE (7x): Tričko - měsíc a půl čekání 

Olafe, měl jste mu poradit, aby se nezdržoval nějakým vrtáním a rovnou TRHAL.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků