Blikající vnitřní pošta

Autor: suzymon® Datum: 04.10.11 17:20 odpovědí: 7

Dobrý den admine. Já nevím, proč mi neustále bliká vnitřní pošta, jakobych tam měla nový vzkaz. Ale nemám. Poslední byl 2.10. a já ho přečetla. Proč mi to teda bliká? Udělala jsem něco špatně? Díky za odpověď. Suzy.

Upozornění
Tato otázka je 233 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Datum: 04.10.11 17:32
Předmět: RE: Blikající vnitřní pošta 

A nemáte nějaký nepřečtený z dřívějška? Mě to taky blikalo protože mi tam zůstal jeden

Autor: suzymon®
Datum: 04.10.11 17:40
Předmět: RE (2x): Blikající vnitřní pošta 

Aha! Tak to já se jdu kouknout. Ale většinou je všechny čtu. Díky.

doplněno 04.10.11 17:43:

Nojo, já tam byla, ale jak já ubohá poznám, který je nepřečtený? Díky.

doplněno 04.10.11 17:46:

Plecháčku a ještě, já nečtu všechny "většinou", to je ode mne blbé vyjádření, já je čtu jednoduše všechny.

Datum: 04.10.11 18:01
Předmět: RE (3x): Blikající vnitřní pošta 

Nečtený je psán hrubým písmem
Datum: 04.10.11 18:30
Předmět: RE (4x): Blikající vnitřní pošta 

Krkovičko, nevím co to je hrubé písmo. Všechno je to psáno stejně.

Autor: wamp®
Datum: 04.10.11 18:45
Předmět: RE: Blikající vnitřní pošta 

Suzy:hrubým písmem je zřejmě míněno to silněji vytištěnéOvšem,pokud vám bliká stále,jednoduše vzkazy vymažte,a je to

Datum: 04.10.11 21:05
Předmět: RE (2x): Blikající vnitřní pošta 

Děkuji, všem! Teď se děsně stydím, ale ten kdo mi poradil, ten se pozná. napsal mi zprávu, řekl ať ji vymažu, a já to udělala, a blikat to přstalo. Jenže jsem to udělala tak rychle, že ten můj ubohej mozek nezaznamenal jeho jméno. Takže tomu rádci děkuji. Zabralo to. Už mi nic nebliká. S.

Autor: admin®
Datum: 05.10.11 10:34
Předmět: RE (3x): Blikající vnitřní pošta 

přístě bych zkusil na hlavní straně F5, pro jistotu, kdyby to nezbralo tak prolistovat pár stran pošty zpět jestli tam není nějaká zapomenutá (tučné písmo)

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků