Počet odpovědí - ubývají mi příspěvky

Autor: krkovicka® Datum: 11.09.11 22:10 odpovědí: 10
Dobrý večer.K věci-ubývají mi příspěvky.Je mi jasný,že je mažete,nebo syslové,ale chci upozornění nebo informaci do emailu nebo vnitřní poštou,co konkrétně mažete.Děkuji
Upozornění
Tato otázka je 254 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: lidus®
Datum: 12.09.11 10:28
Předmět: RE: Počet odpovědí - ubývají mi příspěvky 

krkovičko nevzrušujte se, zrovna vy tu přece nejste jako sběrač bodů ale proto, že vaše odpovědi pomáhají.

Datum: 12.09.11 13:11
Předmět: RE (2x): Počet odpovědí - ubývají mi příspěvky 

Ty obodované mi nemizí-no,jednou za čas při přesunu.Celkový počet odpovědí stojí.Takže mi je asi umažou.*nevim*
Autor: hangar®
Datum: 12.09.11 17:02
Předmět: RE (3x): Počet odpovědí - ubývají mi příspěvky 

Umazávájí se odpovědi starší než jeden rok-..

Ale technicky vzato i 5 let po smrti zde může odpověd kdokoli najít.. jen se zmenšuje skore..

Autor: maverick®
Datum: 12.09.11 18:38
Předmět: RE (4x): Počet odpovědí - ubývají mi příspěvky 

Nic se nemaže, jen nejsou v hlavní statistice, ve svém profilu má každý započítaný všechny, to samé ve statistice uživatelů

Autor: admin®
Datum: 13.09.11 21:38
Předmět: RE: Počet odpovědí - ubývají mi příspěvky 

poslední dobou se tu maže celkem dost, ale jsou ty otázky založené zdejším vtipálkem... asi víte o čem mluvím a prosím, abyste na něj nereagovali vůbec ničím, pak nám dá snad pokoj

Datum: 13.09.11 22:05
Předmět: RE (2x): Počet odpovědí - ubývají mi příspěvky 

Vím,o kom mluvíte.Funguje u něj vyhazov tak jako na lide?Třeba jen na hodinu?Protože mi to tak příjde...K těm mým celkovým odpovědí-jsem na 1522 a nejdu do prava ani do leva.Když založím já otázku a diskutuji s rádci tak nic,to chápu,že se nepřičítá.Ale jak říkám,prostě se nehnu z místa a musím říct,že jsem hodně aktivní.Pro Vás,nebo pro systém asi práce navíc upozornit či oznámit co je mazáno?
Autor: hop®
Datum: 13.09.11 22:47

Osobně netoužím po tom, mít v e-mailu informaci o smazané reakci či tématu, už takhle tam mám spoustu zbytečností...

Autor: hangar®
Datum: 14.09.11 00:15

...yeah...souhlas...

Autor: admin®
Datum: 14.09.11 09:11

to je zvláštní, ale nezapomínejte, že se nezapočítává Volná diskuze a Vzkazy... není to tím?

Datum: 14.09.11 09:49

Když budu přispívat do volný diskuze tak počet mi nenabyde?Do celkových odpovědí?To jsem nevěděla.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků