| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Chtěl jsem se zeptat admina jestli by na požádaní smazal mojí otázku (kterou jsem ještě nezložil) až ji založím a dostanu uspokojivou odpověď 
Pokud se chceš zeptat jenom admina, máš možnost použít vnitřní poštu. Jinak k tvé otázce - můj názor je NE. Vytvořil by tím precedens.
k mazání jsou dva poznatky...
první: Pravidla poradny
Co zaručujeme:
- mažeme příspěvky jen ve výjimečných případech nebo pokud nesplňují výše uvedená pravidla.
druhý veFAQ říká:
Jak smazat otázku/odpověď?
Otázky/odpovědi může mazat pouze administrátor na požádání autora textu nebo při porušení pravidel. Mazání je vyhověno jen v případě, kdy to vyžaduje vážná situace. Rozhodně nejsou příspěvky mazány z rozmaru. Za vrcholně sobecké je považováno přání smazat otázku po jejím vyřešení.
Proč otázky nechceme smazat?
Když už si někdo dá tu práci odpovědět a většinou problém vyřeší proč bychom měli otázku smazat? Možná ji autor otázky už nepotřebuje nebo našel odpověď jiným způsobem, ale ostatním s podobným problémem může výrazně pomoci. Zkrátka smazat otázku a tím i odpovědi jen tak z rozmaru autora otázky není zrovna přátelské.
vyloučeno, zvláště když je s tím kalkulováno předem.
Pište svojí otázku anonymně jak jen to jde, pak o nic nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz