Smazaní příspěvku na Osobnosti.cz

Autor: petermelon Datum: 03.07.11 09:12 odpovědí: 4

Dobrý den,prosím o smazání příspěvku na osobnosti.cz-Vladimír Dlouhý.Je tam pár příspěvků,jež tam nepatří.Děkuji.

Upozornění od sys hejkal 03. 07. 2011 09:34:37
obávám se, že nemáš za co děkovat...1. píšeš, že chceš smazat příspěvek... ten příspěvek má název, autora, datum, číslo nebo jiný identifikační znak... to jsi nenapsal...2. ...je tam pár příspěvků, jež tam nepatří... to samé jako v bodě 1. akorát, že už přidáváš množství...3. osobnosti.cz je něco jiného jako poraďte.cz, co myslíš, to jde někomu cizímu něco mazat?
Upozornění
Tato otázka je 327 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: petermelon
Datum: 03.07.11 10:15
Předmět: RE: Smazaní příspěvku na Osobnosti.cz 

Neregistrovaný uživtel:Anonym(Linda.Harrison@seznam.cz),datum:2.1.2011,nadpisrzost.

Autor: petermelon
Datum: 03.07.11 11:38

Neregistrovaný uživatel:Anonym(Linda.Harrison),nadpis:Provokace,datum:14.1.2011.

Autor: des®
Datum: 03.07.11 11:45
Předmět: RE (2x): Smazaní příspěvku na Osobnosti.cz 

Zřejmě tvůj otec,chtěl z tebe mít radost a chtěl z tebe udělat "tvrdého" chlapa.Očividně se mu to povedlo jen napůl.Proč nečteš zprávu admina?

Autor: hejkal®
Datum: 03.07.11 12:12

Jsme poradna, tak ti poradím...

obrať se s případným vymazáním na provozovatele serveru... Provozovatelem serveru je společnost TISCALI MEDIA, a.s. piš na e-mail: reklama@tiscalimedia.cz

myslím, že toho tam máš trochu více...

a počkej, až budou ještě více drzí... Jsem raději anonymní.Je to troufalost,co si vůči mně nedovolí a já se nic moc bránit nemůžu.

jsem zvědavý, jak moc se budeš bránit proti jejich troufalosti, až si vůči tobě dovolí... a budou se bránit vůči tvé troufalosti...

tady na Poradte.cz ti asi nic vymazat nemůžeme ...

doplněno 03.07.11 12:33:

tady si najdi email na provozovatele http://www.tiscalimedia.cz/about/

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků