Seznam odkazů na encyklopedie

Autor: nadne Datum: 06.06.11 22:33 odpovědí: 5

Takový námět:

Možná by se dala vytvořit nová rubrika "ENCYKLOPEDIE", ve které by byl seznam internetových odkazů na různé encyklopedie. Ten seznam by byl seřazený podle abecedy témat, např.:

anatomie člověka, automobily, biologie, fyzika, fyziologie člověka, historie, houby, kaktusy, kuchařky, květiny pokojové, květiny zahradní, mapy, matematika, města, motocykly, nábytek, nemoci, obchodní domy, ovoce, ovocné stromy, plemena psů, plemena skotu, plemena slepic, pravopis, překladač, PSČ, rostliny, stavebniny, svítidla, školy, škůdci v domácnosti, škůdci stromů, topidla, ventilátory, zelenina, zvířata africká, zvířata hospodářská, zvířata lesní a mnoho jiného.

Ono někdy člověku dá hledání už jenom nalézt správnou encyklopedii.

Upozornění
Tato otázka je 353 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Datum: 06.06.11 22:41
Předmět: RE: Seznam odkazů na encyklopedie 

Výborný nápad-jsem všemi deseti pro.Já neovládám dobře počítač,mě by to hodně pomohlo.

Autor: nadne
Datum: 06.06.11 22:52
Předmět: RE (2x): Seznam odkazů na encyklopedie 

To mne těší. Postupně by si tam různí lidé mohli přidat odkazy na své odborné oblíbené encyklopedie.

Datum: 06.06.11 23:18

A za chvíli by jich tam bylo milion a bylo by to složitější než hledat někde třeba přes Gůgla. Poradna je podle mě od toho, abych se zde dozvěděl určitou informaci - stručně, jasně, z praxe - a nemusel se prokousávat hromadou stránek nebo encyklopedií.

Autor: admin®
Datum: 07.06.11 07:29

doba internetových katalogů je dávno pryč, každý svůj katalog prohlásil za nejlepší a těžko se v tom dalo vyznat. Lepší cestou jsou opravdu vyhledavače alias google

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků