Stížnost na IFP

Autor: tila Datum: 02.02.11 07:53 odpovědí: 88

Dobrý den

byla sepsána stížnost na IFP.Pokud by se někdo rád přidal svým podpisem,uvítáme to.

Tato výzva neslouží jako vlákno k zakládání debaty o tom jestli je IFP solidní či ne.

O tom se může každý přesvědčit sám.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: buss®
Datum: 02.02.11 22:23
Předmět: RE: Stížnost na IFP 

A on ten stroj nebalí?

Autor: budikk
Datum: 15.02.11 11:25

Dobry den,rad pridam svuj podpis ke stiznosti.Marek Budinsky

Autor: des®
Datum: 15.02.11 12:05
Předmět: RE (2x): Stížnost na IFP 

Moje Já neví co je IPF.

Autor: ivajan
Datum: 03.10.11 17:18

ozvěte se i Vy na mail romanripa@seznam.cz zde se ode mne dozvíte více info.

Autor: hana*
Datum: 21.03.11 13:48

Dobrý den,

Hodně lidí doplatilo na IFP, kterému jsem ze začátku také věřila. Bohužel jde opravdu o podvod. Lidi vzpamatujte se. Šli jsme do toho proč? Protože nám chybí na živobytí, jsme bez práce,... a je nám to tak šikovně podané, že uvěříme, protože nám to nedají ani pořádně přečíst a ani všechny doklady nám často nedají domů. A tak místo abychom si pomohli, dostali jsme se ještě do většího maléru. A dokonce někteří starší šetří pro cizího člověka, protože Vám nedají čas, aby jste si přivedla někoho z rodiny a napíše se to na cizího, ale oporavdu cizího člověka. A tvrdí, že je vše v pořádku a do 3 měsíců to bude bez problému převedeno na někoho z rodiny, ale není tomu tak. Nejsou tak hloupí, aby nevěděli, že to tak nejde. Byla jsem se informovat na pobočce ČPP a tam se zhrozili, že jde o podvod a šetříte pro cizího člověka. Nedejme se. Čím nás bude víc, tím lépe. Posbírejte všechny papíry co máte a podejte na Policii trestní oznámení na ně. Nebojte se. Jedině tak dostaneme své peníze zpátky. Všichni podvedení se dejte do toho. Nemůžeme nechat se nimi zastrašovat, ale musíme bojovat o své.

Jednou musí pravda zvítězit.

Sekaninová

Autor: info®
Datum: 02.06.11 20:44

Dobrý den,

bohužel také patřím mezi poškozené firmou IFP. Vám se podařilo smlouvu zrušit bez placení směnky? Mohu se zeptat, jak na to?

Díky

Autor: hanis
Datum: 21.11.11 13:30

tak jak mohu pomoci, taky patřím mezi postižené od ifp, díky, pa .-) Honza

Autor: patronka®
Datum: 21.03.11 17:32

Pláčete dobře, ale na špatném hrobě. Co je to IFP a čím se to provinilo? Nebo je to jen pro zasvědcené? Patronka

doplněno 24.06.11 19:54:

oprava : zasvěcené

Autor: ann®
Datum: 21.03.11 19:14

Je to Institut Finančního Poradenství, dá se říct, že něco jako Partners!? Ale nechápu, jak a na čem se kdo mohl nechat napálit? Pořádají nějaké zaškolovací semináře, které si člověk zaplatí a pak se v "tom" (kde jak investovat,...) lépe vyzná. Osobně bych to jako práci, a to pod žádnou "firmou" nědělala. Sama mám přes "poradce "IFP" pojištění sjednané, ale je na MÉ jméno! A problém v tom nevidím?! nebo ho "tam" mám taky hledat?

Autor: neznam
Datum: 10.02.12 10:03
Předmět: RE (3x): Stížnost na IFP 

Jste si jistá,že když si nedovolili napálit Vás,tak to neudělali někomu jinému?

Autor: redaxx
Datum: 22.02.12 16:14
Předmět: RE (4x): Stížnost na IFP 

Paní se bude divit ( nebo se už diví) jak je možné že ji najednou přišel domů dopis od ČPP , že má dluh na pojistném...

Taky se mi to stalo - vše bylo v pořádku až do tohoto února 2012 .. Na pojišťovně jsem se dozvěděl , že neplatí IFP od května 2011 mé pojistné .. Bláhově jsem byl šťastný , že mi IFP poslala směnku ...

Datum: 08.08.11 12:13

Institut Français de Prague

Autor: suzymon®
Datum: 11.08.11 17:20

Ahoj, to si děláš srandu? Asi ano, viď. Protože to by zrovna mne, takovýto institut, zajímal. A jestli si legraci neděláš, napiš, o čem to je.

Datum: 08.08.11 12:16

Ale zasvědcené je taky dobrý, to mouhou být třeba svědci.

Datum: 21.03.11 17:36

To vypadá, že se tady zakládá nějaký spolek hlupáků, kteří podepisují něco, co si ani nepřečtou a pak se diví.

Autor: hana*
Datum: 24.06.11 17:16

taky jsem na to doplatila zrusila jsem driv smlouvu a ted ze me vymahaji penize...a samozrejme pojistovna o tom nic nevi

Autor: major28
Datum: 21.07.11 21:52

zDRAVÍM,

MOJE ZNÁMÁ MÁ STEJNÝ PROBLÉM,PODEPSALA INOIMÁTNÍ SMLOUVU A TEĎ JI PŘIŠLA VÝZVA K ÚHRADĚ 24000,-KČ PROTOŽE ZRUŠILA SMLOUVU U ČPP.JAK TO VIDÍTE?

Autor: mirekf
Datum: 26.06.11 17:36

dobrý den.rad se pridam.ja na to?

Datum: 03.10.11 17:16

ozvěte se mi na mail romanripa@seznam.cz tam Vám řeknu víc informací.A pokud je Vás víc lidí,napište mi a domluvíme se

Autor: hop®
Datum: 21.07.11 23:22

Nevím co je IFP! Myslím, že tato poradna nemá účel a nebude suplovat jakýsi petiční výbor či seznamku lidí, kteří si díky své naivitě "naběhli" nějakému podvodníkovi. Nevím, jestli je firma solidní nebo ne, přesvědčovat se o tom nebudu a věřte, tato firma mne vůbec nezajímá!

Pokud by zde zazněl dotaz "Byla mi dána nabídka od firmy IFP, mám ji přijmout? Prosím o rady a předem děkuji", byl bych jeden z prvních, který by začal zjišťovat objektiví reference této firmě! Ve Vašem případě ale už pouze popřeji: "ŠŤASTNÝ LET..."

Autor: jumbo®
Datum: 29.07.11 15:13

Společnost IFP funguje jako poradenská společnost.

Jedná se víceméně o letadlo, kdy vložíte částku 48.000,- Kč, uzavřete životní pojistku (investiční pojištění) - je jedno na koho - na částku 2.000,- Kč měsíčně a tou částkou 48.000,- Kč firmě IFP učíte, že smlouvu nevypovíte po dobu 2 let a ve smlouvě se společností IFP, kterou jsem měl možnost vidět je tato částka vedena jako kauce. Pokud smlouvu s pojišťovnou vypovíte, nebo pojistku nebudete platit, kauce propadá ve prospěch společnosti IFP. Jejich poradci Vám rádi seženou někoho, kdo Vám zmíněnou částku půjčí na základě smlouvy o půjčce a tuto zajišťujete blankosměnkou bez protestu... Takže, pokud se dostanete do problému a nebudete moci pojistku platit, ztratíte 48.000,- Kč ve prospěch IFP, musíte platit storno pojistky - nevím teď přesně, jak má pojišťovna nastavené podmínky takže nechci zde fabulovat a také musíte zaplatit 48.000,- Kč dotyčné osobě, od které jste si je půjčili. Píšu v uvozovkách, jelikož dle smlouvy o půjčce byly tyto peníze převedeny rovnou na účet IFP. Ve smlouvě o půjčce jsou samozřejmě také úroky - pokud se nepletu, tak v té, kterou jsem viděl byly úroky 18.05% p.a.

Systém IFP je samozřejmě propracován, takže za každého človíčka, kterého přivedete a který složí těchto 48.000,- Kč dostáváte provizi - ten človíček samozřejmě musí uzavřít pojistnou smlouvu...

Tyto informace mám od známého, který se bohužel s nikým neporadil a jelikož byl v tíživé situaci bez práce, naletěl na sliby a nechal se zlákat firmou IFP.

Datum: 10.08.11 19:11

také já ráda připojím svůj podpis a spolu se mnou dalších pět lidiček

Autor: atreus®
Datum: 10.08.11 20:53

Nemá smysl posílat stížnost na činnost této firmy. Komu ji chcete poslat? Na co si chcete stěžovat?

Posílat petici - co by bylo jejím konkrétním obsahem? (Nestačí napsat "zakažte činnost firmy IPF")

Pravděpodobně mají vše právně v pořádku.

Trestní oznámení - může podat každý, ale jakou trestnou činnost jim vytýkáte? Podvod? Jak by se prokázal úmysl?

Teoretická možnost v takových případech je, pokud nějaký dobrý právník zjistí, že ve svých materiálech mají chyby, a daří se mu v občanskoprávních sporech se bránit. Tam potom má význam spojit postižené a bránit se. Pokud se najde nějaký organizátor.

NApř. http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/, http://stop-prolux.webnode.cz

Autor: 1jara®
Datum: 11.08.11 16:54

Proč jsou lidé takhle důvěřiví? Odpovím si sám, protože jsou nenažraní! Stále si myslí že jim někdo dá něco zadarmo, musí se poučit z vlastní zkušenosti.

Datum: 11.08.11 17:02

Járo, vždyť ona je nepoučí ani takováhle vlastní zkušenost.

Autor: danka®
Datum: 13.08.11 11:07

Dobrý den, přidám se já a dalších 5 osob. Co konkrétně máme udělat?

Datum: 13.08.11 11:08

Dobrý den,

přidám se já a dalších 5 osob. Co konkrétně máme udělat?

Datum: 03.10.11 17:05

Všichni kdo máte zájem přidat se k boji proti IFP pište mi na romanripa@seznam.cz.Víc info na tomto mailu!Čím víc nás bude,tím líp.

Datum: 24.08.11 14:47

sháním kontakt telefonní nebo maila na nick" tila" abychom se mohli domluvit na podpisu!

Autor: tilla
Datum: 13.09.11 14:04

Dobrý den

můžete mne kontaktovat na mailu mereza@post.cz

Datum: 18.09.11 17:52

Ráda bych se s Váma spojila,ale na Váš mail to nějak nefungujeJe možný telefon na Vás?

Autor: tila
Datum: 19.09.11 14:07

Dobrý den

nezlobte se ,ale telefon na stránky dávat z důvodu ochrany soukromí nechci.

Mail je funkční,jiní se se mnou spojili bez problémů.

můžete zkusit ještě tento : taxonia@seznam.cz

Hezký den

Autor: nachytany
Datum: 12.09.11 15:55

dobry den taky jsem sepsal z ifp smlouvu a oni podvodem za me zaplatili u cpp dluznou castku 20 tisic kc a tim uz vlastne zacali podvadet ted po mne vymahaji 39900 kč co mam delat dal jsem sis snema soudni rizeni dekuji za odpoved

Datum: 03.10.11 17:10

budem podávat stížnost na IFP.Hlašte se na mail romanripa@seznam.cz Tam se dozvíte ode mne více informací co a jak.A pokud Vás je víc,tak tim lépe.Nevadí že jste z různých měst.nebojte se a ozvěte se!

Autor: babajaga®
Datum: 19.09.11 11:35

Já se k žádné petici nepřipojím. Nechci tady před vámi všemi ze sebe dělat mistra světa, ale opravdu jsem ještě nenaletěla. A doufám, že ani nenaletím. Víte proč? Člověk musí používat zdravý rozum a stát oběma nohama na zemi. V dnešní době, kdy člověk obrací každou korunu, ještě si založit pojistku s 2000 měsíčně, pak se nedivím, že je to pro řadu lidí likvidační a firma si mne ruce.

Lidé, uvažujte, právě vy sami svým ukvapeným jednáním nahráváte podvodným firmám. Potom už je pozdě hořekovat! Jaga.

Autor: babkazov®
Datum: 19.09.11 11:43

babajaga-. Já se taky nepřidám. Párkrát jsem sice upadla, ale nikdy ne na hlavu.

Datum: 19.09.11 14:13

Nikdo to po Vás nechce,pokud nemáte s IFP zkušenost.Jsem dospělá,svéprávná a tak jak vy jsem si říkala,že mě se to nemůže stát.A přesto stalo.Nekritizujte někoho,koho neznáte a neurážejte obyčejné lidičky.

Právě Vám se může dříve nebo později stát,že spadnete do "průseru" a zbytek národa Vám místo pomoci řekne "že on ještě na hlavu neupadl".

Tahle poradna má sloužit jako pomoc pro lidi,kteří si neví rady, a ne jako terč pro ostatní.

Autor: dobrak
Datum: 10.10.11 20:38

Tolik napálených OSLŮ v jedné diskuzi jsem už dlouho neviděl

Autor: neznam
Datum: 10.02.12 10:17

Dobře nanetěli-někdo svou hloupostí,někdo naivitou a někdo důvěřivostí.Poznali a prohlédli to a teď to mají nechat plavat?Mají se snad nechat okrádat dál?Mají nechat podvodníky zvítězit?

Autor: svetlusak
Datum: 21.09.11 16:05

Dobrý den,

jsem z Brna a ráda bych se přidala pokud budete podávat trestní oznámení na IFP.

Jak se s vámi skontaktovat?

Datum: 22.09.11 07:40

Můžete mi napsat na výše uvedené maily.

Datum: 03.10.11 17:14

Budem podávat hromadné trestní oznámení.Připojte se všichni podvedení k nám.Nevadí že jste z různých měst,spojíme síly.Pište mi na mail romanripa@seznam.cz tam se ode mne dozvíte víc informací

Autor: mura
Datum: 10.10.11 17:58

pripojuji se k hromadne zalobe na IFP.prosim ozvete se mi na muj telefon a dohodneme se.muj telefon zni 776062541 budu velice rada.eva

Autor: samas79®
Datum: 08.10.11 22:51

Dobrý večer, paní, to jste podávala již v únoru, ale ráda bych věděla jak Vám to pokračuje,teď bych také ráda podala stížnost 1 další kamarádka. Prosím prosím povězte mi víc, Simona

Autor: dobrak
Datum: 10.10.11 20:42

Všem nabízím že když ke mně dají všechny úspory,že jim je po jejich smrti zůročím 100% .Myslím že je to férová nabídka a proto si berte půjčky ,vybírejte úspory a půjčujte u známých

Autor: tago
Datum: 28.11.11 22:45

Dobrý den,

rada bych se přidala ke stížnosti.

Děkuji Monika Rejhonová

Autor: taxonia®
Datum: 29.11.11 14:37

Zkuste kontaktovat slecnu na mailu romanripa@seznam.cz

my už stížnost odeslali

Autor: kaso
Datum: 30.11.11 00:08

Ahoj všem co jsou napáleni.Bohužel ženská,pod vidinou Snadného výdělku,podepsala asi směnku.V zápalu poslala první splátku a tím potvrdila ůčast v nemorální politice IFP.Zatím chodí jen výhružné dopisy,včetně telefonických upomínek.Mám reagovat ,nebo čekat na soudní rozhodnutí,jak píší v dopise?

Autor: kaso
Datum: 30.11.11 00:20

Je to nemorální,i když právně ošeštřenéZa každou radu dík.Lu.

Autor: monikarejhonova
Datum: 30.11.11 09:55

Vážení, nejlépe bude pokud se všichni spojíme a podáme společnou žalobu na společnost IFP.

Prosím pište mi Vaše e-maily namám Vám kam odepisovat.

Děkuji Monika

Datum: 30.11.11 19:32

Dobrý den,

můžete mi poslat svůj mail, na který pak já pošlu svůj mail?

Díky Danka

Autor: rejhonovamonika
Datum: 01.12.11 08:10

rejhonova@seznam.cz

Spojme se ...

Datum: 05.12.11 15:21

Ráda se připojím..děkuji simona.ba@seznam.cz

Autor: samas7
Datum: 04.12.11 10:23

Dobrý den,

můžu se ještě připojit?

Bachmanová Simona

Datum: 05.12.11 08:21

Samozřejmě můj e-mail mate, zašlete svůj ...

Datum: 05.12.11 08:41

Vidím, že nejsem sama komu dluží IFP vyplacení provize a ještě mají tu drzost poslat, že vy dlužíte jim, pěkný kulový, na ně se musí zostra, takže se ráda připojím ke stížnosti na IFP..

doplněno 05.12.11 15:01:

Prosím můžete mě kontaktovat na: simona.ba(zavináč)seznam.cz děkuji

Datum: 05.12.11 09:27

Ano , lidičky připojte se, ale musíte psát ze svého e-mailu, abych Vám mohla odpovědět a přeposlat případně dokumenty.

Vždy pište ze svého e-mailu...at znám Vaši adresu. MR

Autor: janinapecina
Datum: 04.01.12 21:15

Budu ráda když se mi ozvou další lidé a dáme hlavy dohromady...

Autor: janinapecina
Datum: 04.01.12 21:17

Budu ráda když se mi ozvou další lidé a dáme hlavy dohromady...janinapecina@seznam.cz

Autor: samas
Datum: 04.01.12 22:19

KONEČNĚ SE TO BUDE ŘEŠIT!

Přidávám se ke stížnosti na firmu IFP. Děkuji simona.ba@seznam.cz

Pokud budete potřebovat nějaké další údaje, můžete mi písnout na email-je můj - viz výše

Budu ráda, když se ozve co nejvíc lidí. Děkuji, Simona Bachmanová, Hodonín

Autor: zulyka
Datum: 05.01.12 20:30

Dobrý večer,paní Moniko.jmenuji se Marie Bábíková a chci se připojit k žalobě na firmu IFP.

Můj e-mail : embusek(zavináč)seznam.cz Děkuji Vám s pozdravem Marie

Autor: bruno26®
Datum: 06.01.12 20:06

Dobrý den,mám zájem o bližší informace ohledně IFP dluží mi za provize ale ted chtějí vrátit provize za zrušené 2 smlouvy.Co se s tím dá dělat?Já sám si pojištění platím.díky za rady.marek V.

Autor: bruno26®
Datum: 06.01.12 20:10

Pošlete prosím info na můj email.eveline50@seznam.cz

Autor: milada
Datum: 05.01.12 10:32

DOBRÝ DEN.TAKY BYCH SE RÁDA PŘIPOJILA KE STÍŽNOSTEM NA IFP.JSEM BEZRADNÁ JAK V TÉHLE VĚCI POSTUPOVAT,PROTO JSEM DNES PŘEMÝŠLELA ŽE NA NĚ PODÁM TRESTNÍ OZNÁMENÍ.PŘEJI VÁM VŠEM HEZKÝ DEN.

Autor: fild
Datum: 09.01.12 12:14

Dobrý den,mé jméno je Filip Sedlák a rád se připojím ke stížnosti na IFP.Můj e-mail je filda212@seznam.cz.

Autor: dejna
Datum: 13.01.12 21:26

Ráda bych podala žalobu na firmu IFP z nelegální smlouvy se směnkou podle občanského zákoníku paragrafu 39, 56 a dalších. Pokud je někdo, kdo je také podvedený nejlépe z Hodonína a blízkého okolí a chcete se přidat, ozvěte se prosím na můj mail D.A.N.A.DEJNUS@seznam.cz a domluvíme právníka. Už včera bylo pozdě!

Autor: bub
Datum: 16.01.12 21:14

Pokud mohu poradit, nikdy nic s touto firmou nesepisujte. Je to podvod. naletěla jsem, směnku jsem si řádně vyplatila, ale bohužel mi ji nevrátili. Naopak ji prodali a já mám na krku soud, ačkoliv jsem vše řádně zaplatila. Na vše mám doklady. Jednatel firmy nezvedá telefony ( asi ví proč) a já jako obyčejný člověk se budu modlit, aby vše dopadlo dobře.

Datum: 24.01.12 12:49

Prosím napište mi svuj email, at se s Vami mohu spojit, děkuji MR

Autor: lucia0603
Datum: 27.01.12 12:38

dobry den,taktiez by som sa chcela pripojit k zalobe na firmu ifp..ako mam postupovat dalej?dakujem

Autor: daytek
Datum: 30.01.12 19:20

Zdravím Všechny podvedené, i já patřím mezi ty podvadené.Budu se registrovat na Helpu,kde od 1.2. budou registrovat nové lidi a výborné je to,že nás to bude stát 215 kč,už nemusíme platit 9 000 kč.Kauza IFP jde do finále,měli 27.1. soud v Brně,pro neplatnost směnky.No co Vám budu tady psát,vždyt si to můžete sami přečíst www.podvedeni.cz

Autor: vito
Datum: 28.02.12 12:58

Dobrý den. Také jsem z těch podvedených. Píšete, že se budete registrovat na Helpu. Mohl by jste poslat celou adresu. Děkuji

Autor: evula1977
Datum: 30.01.12 21:22

ráda bych se přidala ke stížnosti na IFP!Klidně se přidám k hromadnému trestnímu oznámení na tuto firmu!Kont.:benovicova.eva@centrum.cz

Autor: beruska90
Datum: 02.02.12 12:19

ahojte vseci podvedeni skrz ifp ja jsem byla taky podvedena tak kez by je zavreli az by scernalia dobre nam to dopadlo drzim paleckyi sobe i vam.

Autor: sandulka
Datum: 07.02.12 12:19

Dobrý den, ráda taky přidám podpis, Zuzana Hájková

Autor: jaho13®
Datum: 14.03.12 13:39

Ahoj všem,

jistě by Vás mohlo zajímat, že společnost IFP dostala za porušení zákona o pojišťovacích zprostředkovatelích 23.2.2012 pokutu 6 mil. korun. Hlavní důvod je "letadlo" a směnky. I přes to, že podala rozklad , byla tato pokuta potvrzena a IFP ji musí zaplatit do 30 dnů. Jistě by to mohl být podpůrný argument při soudním jednání. ( lze najít na stránkách ČNB - když se zadá IFP tak to hned vyjede)

Autor: chuda
Datum: 17.03.12 21:26

Připojím se též k hromadné sťížnosti.

Autor: jakubveselz
Datum: 20.03.12 17:40

Případě IFP mne kontaktute na email: veselyjakub333@seznam.cz a nebo na telefóním čísle 723 857 783

Na tuto společnost hodlám podat u mezinárodního, či evroského soudu hrobadnou žalobu. Jelikož nemohu podat v Českíé Republice na společnost žalobu, jelikož přávnířád to nedovoluje, ale mohu podat na jednotlivce(správní rada společnosti-přeceda,místopřeceda a přísedící). U evropského soudu, či mezinárodního soudu mohu podat žalobu(dle mezinárodních a evropských právních úmluv).

Pokud se nebojíš jich, tak se přidáš a budeš se bránit všemi prostředky! a tato je jedna z nich! (po kontaktu vám vše zdělím)

Zatím a těším se na vzájemnou spolupráci

p. Veselý

Autor: jirina
Datum: 21.03.12 12:33

Dobrý den, i já patřím k podvedeným firmou IFP a hlavně CPP kde jsem musela uhradit 18000,- Kč , jinak jsem měla soud.

Nerozumím tomu a tak Vás prosím o radu Děkuji Maříková

Autor: jakubvesely
Datum: 21.03.12 20:17

Kontaktujte mne a já vám poradím.

Nic neplatit a když jste zaplatila okamřitě se obraťte na soud a začněte po nich vymáhát a nebo se přidejte k žalobě se mnou. Ať se to už rozjede! dík

Zatím

p.Veselý

Autor: homik
Datum: 26.03.12 16:49

Dobrý den.Jelikož dcera neplati,přišlo ji zaplatit 9.800.Z toho 1200kč pokuta a hrozba exekucí.Dala vše k soudu v Brně,ale nevíme jestli to bude něco platné. Není z Brna a nemuže se tam osobně dostavit.Musí se poradit s právničkou jak tedy postupovat dál.Jedná se o podvod a vubec jsem netušila kolik lidi je podvedených.Doufám,že v našem státě existuje ještě nějaka spravedlnost.Napište mi prosím,jestli víte o někom kdo soud vyhrál?Děkuji

Autor: derykuna®
Datum: 08.05.12 12:17
Předmět: RE (5x): Stížnost na IFP 

Viem,ze u Vas sa tym zaobera spolocmost HELP kontaktujte ich na c. 774979727

Autor: tereza111
Datum: 12.04.12 12:38

ja bych se rada pridala dejte vdet mam jeste asi 3 lidi co v tom jsou taky

diky za odpoved

Autor: jakubvesely
Datum: 12.04.12 17:26
Předmět: RE (5x): Stížnost na IFP 

Prosím Vás kontaktujte mne na email. Nic neplatit-podávat odpor vůči exekučnímu rozhodnutí!

Autor: derykuna®
Datum: 08.05.12 15:31
Předmět: RE (6x): Stížnost na IFP 

Dobrý.Čo maju robiť ľudia so Slovenska?

Ďakujem

Autor: pavel22
Datum: 04.04.12 21:06

jsi doopravdy hloupy, nedivim se ze jsi naletel. Kdyz uz se tak ale stalo tak se z toho pouc a udelej tlustou caru. Nevim zda rozlisujes zalobu a trestni oznameni ale zcela zjevne nechapes principy a moznosti soudniho rizeni, zaloby a "hromadne zaloby". Tedy jsi hloupy a zase jen hloupy, to te stalo penize a ted to resis velice profesionalne na internetove diskusi. Jsi opravdu hloupy.

Autor: jakubvesely1
Datum: 12.04.12 17:28

Jako ty, že IFPaku.

Autor: tereza111
Datum: 12.04.12 12:36

dobry den naletela jsem take nevim co mam delat i pritel podepisu vse co by nam mohlo pomoct diky za odpoved

Autor: soty
Datum: 15.04.12 23:31

Také se připojuji!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků