| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den
byla sepsána stížnost na IFP.Pokud by se někdo rád přidal svým podpisem,uvítáme to.
Tato výzva neslouží jako vlákno k zakládání debaty o tom jestli je IFP solidní či ne.
O tom se může každý přesvědčit sám.
Dobry den,rad pridam svuj podpis ke stiznosti.Marek Budinsky
ozvěte se i Vy na mail romanripa@seznam.cz zde se ode mne dozvíte více info.
Dobrý den,
Hodně lidí doplatilo na IFP, kterému jsem ze začátku také věřila. Bohužel jde opravdu o podvod. Lidi vzpamatujte se. Šli jsme do toho proč? Protože nám chybí na živobytí, jsme bez práce,... a je nám to tak šikovně podané, že uvěříme, protože nám to nedají ani pořádně přečíst a ani všechny doklady nám často nedají domů. A tak místo abychom si pomohli, dostali jsme se ještě do většího maléru. A dokonce někteří starší šetří pro cizího člověka, protože Vám nedají čas, aby jste si přivedla někoho z rodiny a napíše se to na cizího, ale oporavdu cizího člověka. A tvrdí, že je vše v pořádku a do 3 měsíců to bude bez problému převedeno na někoho z rodiny, ale není tomu tak. Nejsou tak hloupí, aby nevěděli, že to tak nejde. Byla jsem se informovat na pobočce ČPP a tam se zhrozili, že jde o podvod a šetříte pro cizího člověka. Nedejme se. Čím nás bude víc, tím lépe. Posbírejte všechny papíry co máte a podejte na Policii trestní oznámení na ně. Nebojte se. Jedině tak dostaneme své peníze zpátky. Všichni podvedení se dejte do toho. Nemůžeme nechat se nimi zastrašovat, ale musíme bojovat o své.
Jednou musí pravda zvítězit.
Sekaninová
Dobrý den,
bohužel také patřím mezi poškozené firmou IFP. Vám se podařilo smlouvu zrušit bez placení směnky? Mohu se zeptat, jak na to?
Díky
tak jak mohu pomoci, taky patřím mezi postižené od ifp, díky, pa .-) Honza
Pláčete dobře, ale na špatném hrobě. Co je to IFP a čím se to provinilo? Nebo je to jen pro zasvědcené? Patronka
oprava : zasvěcené
Je to Institut Finančního Poradenství, dá se říct, že něco jako Partners!? Ale nechápu, jak a na čem se kdo mohl nechat napálit? Pořádají nějaké zaškolovací semináře, které si člověk zaplatí a pak se v "tom" (kde jak investovat,...) lépe vyzná. Osobně bych to jako práci, a to pod žádnou "firmou" nědělala. Sama mám přes "poradce "IFP" pojištění sjednané, ale je na MÉ jméno! A problém v tom nevidím?! nebo ho "tam" mám taky hledat?
Jste si jistá,že když si nedovolili napálit Vás,tak to neudělali někomu jinému?
Paní se bude divit ( nebo se už diví) jak je možné že ji najednou přišel domů dopis od ČPP , že má dluh na pojistném...
Taky se mi to stalo - vše bylo v pořádku až do tohoto února 2012 .. Na pojišťovně jsem se dozvěděl , že neplatí IFP od května 2011 mé pojistné .. Bláhově jsem byl šťastný , že mi IFP poslala směnku ...
Institut Français de Prague
Ahoj, to si děláš srandu? Asi ano, viď. Protože to by zrovna mne, takovýto institut, zajímal. A jestli si legraci neděláš, napiš, o čem to je.
Ale zasvědcené je taky dobrý, to mouhou být třeba svědci. 
To vypadá, že se tady zakládá nějaký spolek hlupáků, kteří podepisují něco, co si ani nepřečtou a pak se diví.
taky jsem na to doplatila zrusila jsem driv smlouvu a ted ze me vymahaji penize...a samozrejme pojistovna o tom nic nevi
zDRAVÍM,
MOJE ZNÁMÁ MÁ STEJNÝ PROBLÉM,PODEPSALA INOIMÁTNÍ SMLOUVU A TEĎ JI PŘIŠLA VÝZVA K ÚHRADĚ 24000,-KČ PROTOŽE ZRUŠILA SMLOUVU U ČPP.JAK TO VIDÍTE?
dobrý den.rad se pridam.ja na to?
ozvěte se mi na mail romanripa@seznam.cz tam Vám řeknu víc informací.A pokud je Vás víc lidí,napište mi a domluvíme se
Nevím co je IFP! Myslím, že tato poradna nemá účel a nebude suplovat jakýsi petiční výbor či seznamku lidí, kteří si díky své naivitě "naběhli" nějakému podvodníkovi. Nevím, jestli je firma solidní nebo ne, přesvědčovat se o tom nebudu a věřte, tato firma mne vůbec nezajímá!
Pokud by zde zazněl dotaz "Byla mi dána nabídka od firmy IFP, mám ji přijmout? Prosím o rady a předem děkuji", byl bych jeden z prvních, který by začal zjišťovat objektiví reference této firmě! Ve Vašem případě ale už pouze popřeji: "ŠŤASTNÝ LET..." 
Společnost IFP funguje jako poradenská společnost.
Jedná se víceméně o letadlo, kdy vložíte částku 48.000,- Kč, uzavřete životní pojistku (investiční pojištění) - je jedno na koho - na částku 2.000,- Kč měsíčně a tou částkou 48.000,- Kč firmě IFP učíte, že smlouvu nevypovíte po dobu 2 let a ve smlouvě se společností IFP, kterou jsem měl možnost vidět je tato částka vedena jako kauce. Pokud smlouvu s pojišťovnou vypovíte, nebo pojistku nebudete platit, kauce propadá ve prospěch společnosti IFP. Jejich poradci Vám rádi seženou někoho, kdo Vám zmíněnou částku půjčí na základě smlouvy o půjčce a tuto zajišťujete blankosměnkou bez protestu... Takže, pokud se dostanete do problému a nebudete moci pojistku platit, ztratíte 48.000,- Kč ve prospěch IFP, musíte platit storno pojistky - nevím teď přesně, jak má pojišťovna nastavené podmínky takže nechci zde fabulovat a také musíte zaplatit 48.000,- Kč dotyčné osobě, od které jste si je půjčili. Píšu v uvozovkách, jelikož dle smlouvy o půjčce byly tyto peníze převedeny rovnou na účet IFP. Ve smlouvě o půjčce jsou samozřejmě také úroky - pokud se nepletu, tak v té, kterou jsem viděl byly úroky 18.05% p.a.
Systém IFP je samozřejmě propracován, takže za každého človíčka, kterého přivedete a který složí těchto 48.000,- Kč dostáváte provizi - ten človíček samozřejmě musí uzavřít pojistnou smlouvu...
Tyto informace mám od známého, který se bohužel s nikým neporadil a jelikož byl v tíživé situaci bez práce, naletěl na sliby a nechal se zlákat firmou IFP.
také já ráda připojím svůj podpis a spolu se mnou dalších pět lidiček
Nemá smysl posílat stížnost na činnost této firmy. Komu ji chcete poslat? Na co si chcete stěžovat?
Posílat petici - co by bylo jejím konkrétním obsahem? (Nestačí napsat "zakažte činnost firmy IPF")
Pravděpodobně mají vše právně v pořádku.
Trestní oznámení - může podat každý, ale jakou trestnou činnost jim vytýkáte? Podvod? Jak by se prokázal úmysl?
Teoretická možnost v takových případech je, pokud nějaký dobrý právník zjistí, že ve svých materiálech mají chyby, a daří se mu v občanskoprávních sporech se bránit. Tam potom má význam spojit postižené a bránit se. Pokud se najde nějaký organizátor.
NApř. http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/, http://stop-prolux.webnode.cz
Proč jsou lidé takhle důvěřiví? Odpovím si sám, protože jsou nenažraní! Stále si myslí že jim někdo dá něco zadarmo, musí se poučit z vlastní zkušenosti.
Járo, vždyť ona je nepoučí ani takováhle vlastní zkušenost.
Dobrý den, přidám se já a dalších 5 osob. Co konkrétně máme udělat?
Dobrý den,
přidám se já a dalších 5 osob. Co konkrétně máme udělat?
Všichni kdo máte zájem přidat se k boji proti IFP pište mi na romanripa@seznam.cz.Víc info na tomto mailu!Čím víc nás bude,tím líp.
sháním kontakt telefonní nebo maila na nick" tila" abychom se mohli domluvit na podpisu!
Dobrý den
můžete mne kontaktovat na mailu mereza@post.cz
Ráda bych se s Váma spojila,ale na Váš mail to nějak nefungujeJe možný telefon na Vás?
Dobrý den
nezlobte se ,ale telefon na stránky dávat z důvodu ochrany soukromí nechci.
Mail je funkční,jiní se se mnou spojili bez problémů.
můžete zkusit ještě tento : taxonia@seznam.cz
Hezký den
dobry den taky jsem sepsal z ifp smlouvu a oni podvodem za me zaplatili u cpp dluznou castku 20 tisic kc a tim uz vlastne zacali podvadet ted po mne vymahaji 39900 kč co mam delat dal jsem sis snema soudni rizeni dekuji za odpoved
budem podávat stížnost na IFP.Hlašte se na mail romanripa@seznam.cz Tam se dozvíte ode mne více informací co a jak.A pokud Vás je víc,tak tim lépe.Nevadí že jste z různých měst.nebojte se a ozvěte se!
Já se k žádné petici nepřipojím. Nechci tady před vámi všemi ze sebe dělat mistra světa, ale opravdu jsem ještě nenaletěla. A doufám, že ani nenaletím. Víte proč? Člověk musí používat zdravý rozum a stát oběma nohama na zemi. V dnešní době, kdy člověk obrací každou korunu, ještě si založit pojistku s 2000 měsíčně, pak se nedivím, že je to pro řadu lidí likvidační a firma si mne ruce.
Lidé, uvažujte, právě vy sami svým ukvapeným jednáním nahráváte podvodným firmám. Potom už je pozdě hořekovat! Jaga.
babajaga-

. Já se taky nepřidám. Párkrát jsem sice upadla, ale nikdy ne na hlavu.
Nikdo to po Vás nechce,pokud nemáte s IFP zkušenost.Jsem dospělá,svéprávná a tak jak vy jsem si říkala,že mě se to nemůže stát.A přesto stalo.Nekritizujte někoho,koho neznáte a neurážejte obyčejné lidičky.
Právě Vám se může dříve nebo později stát,že spadnete do "průseru" a zbytek národa Vám místo pomoci řekne "že on ještě na hlavu neupadl".
Tahle poradna má sloužit jako pomoc pro lidi,kteří si neví rady, a ne jako terč pro ostatní.
Tolik napálených OSLŮ v jedné diskuzi jsem už dlouho neviděl 

Dobře nanetěli-někdo svou hloupostí,někdo naivitou a někdo důvěřivostí.Poznali a prohlédli to a teď to mají nechat plavat?Mají se snad nechat okrádat dál?Mají nechat podvodníky zvítězit?
Dobrý den,
jsem z Brna a ráda bych se přidala pokud budete podávat trestní oznámení na IFP.
Jak se s vámi skontaktovat?
Můžete mi napsat na výše uvedené maily.
Budem podávat hromadné trestní oznámení.Připojte se všichni podvedení k nám.Nevadí že jste z různých měst,spojíme síly.Pište mi na mail romanripa@seznam.cz tam se ode mne dozvíte víc informací
pripojuji se k hromadne zalobe na IFP.prosim ozvete se mi na muj telefon a dohodneme se.muj telefon zni 776062541 budu velice rada.eva
Dobrý večer, paní, to jste podávala již v únoru, ale ráda bych věděla jak Vám to pokračuje,teď bych také ráda podala stížnost 1 další kamarádka. Prosím prosím povězte mi víc, Simona
Všem nabízím že když ke mně dají všechny úspory,že jim je po jejich smrti zůročím 100% .Myslím že je to férová nabídka a proto si berte půjčky ,vybírejte úspory a půjčujte u známých 
Dobrý den,
rada bych se přidala ke stížnosti.
Děkuji Monika Rejhonová
Zkuste kontaktovat slecnu na mailu romanripa@seznam.cz
my už stížnost odeslali
Ahoj všem co jsou napáleni.Bohužel ženská,pod vidinou Snadného výdělku,podepsala asi směnku.V zápalu poslala první splátku a tím potvrdila ůčast v nemorální politice IFP.Zatím chodí jen výhružné dopisy,včetně telefonických upomínek.Mám reagovat ,nebo čekat na soudní rozhodnutí,jak píší v dopise?
Je to nemorální,i když právně ošeštřené
Za každou radu dík.Lu.
Vážení, nejlépe bude pokud se všichni spojíme a podáme společnou žalobu na společnost IFP.
Prosím pište mi Vaše e-maily namám Vám kam odepisovat.
Děkuji Monika
Dobrý den,
můžete mi poslat svůj mail, na který pak já pošlu svůj mail?
Díky Danka
Spojme se ...
Ráda se připojím..děkuji simona.ba@seznam.cz
Dobrý den,
můžu se ještě připojit?
Bachmanová Simona
Samozřejmě můj e-mail mate, zašlete svůj ...
Vidím, že nejsem sama komu dluží IFP vyplacení provize a ještě mají tu drzost poslat, že vy dlužíte jim, pěkný kulový, na ně se musí zostra, takže se ráda připojím ke stížnosti na IFP..
Prosím můžete mě kontaktovat na: simona.ba(zavináč)seznam.cz děkuji
Ano , lidičky připojte se, ale musíte psát ze svého e-mailu, abych Vám mohla odpovědět a přeposlat případně dokumenty.
Vždy pište ze svého e-mailu...at znám Vaši adresu. MR
Budu ráda když se mi ozvou další lidé a dáme hlavy dohromady...
Budu ráda když se mi ozvou další lidé a dáme hlavy dohromady...janinapecina@seznam.cz
KONEČNĚ SE TO BUDE ŘEŠIT!
Přidávám se ke stížnosti na firmu IFP. Děkuji simona.ba@seznam.cz
Pokud budete potřebovat nějaké další údaje, můžete mi písnout na email-je můj - viz výše
Budu ráda, když se ozve co nejvíc lidí. Děkuji, Simona Bachmanová, Hodonín
Dobrý večer,paní Moniko.jmenuji se Marie Bábíková a chci se připojit k žalobě na firmu IFP.
Můj e-mail : embusek(zavináč)seznam.cz Děkuji Vám s pozdravem Marie
Dobrý den,mám zájem o bližší informace ohledně IFP dluží mi za provize ale ted chtějí vrátit provize za zrušené 2 smlouvy.Co se s tím dá dělat?Já sám si pojištění platím.díky za rady.marek V.
Pošlete prosím info na můj email.eveline50@seznam.cz
DOBRÝ DEN.TAKY BYCH SE RÁDA PŘIPOJILA KE STÍŽNOSTEM NA IFP.JSEM BEZRADNÁ JAK V TÉHLE VĚCI POSTUPOVAT,PROTO JSEM DNES PŘEMÝŠLELA ŽE NA NĚ PODÁM TRESTNÍ OZNÁMENÍ.PŘEJI VÁM VŠEM HEZKÝ DEN.
Dobrý den,mé jméno je Filip Sedlák a rád se připojím ke stížnosti na IFP.Můj e-mail je filda212@seznam.cz.
Ráda bych podala žalobu na firmu IFP z nelegální smlouvy se směnkou podle občanského zákoníku paragrafu 39, 56 a dalších. Pokud je někdo, kdo je také podvedený nejlépe z Hodonína a blízkého okolí a chcete se přidat, ozvěte se prosím na můj mail D.A.N.A.DEJNUS@seznam.cz a domluvíme právníka. Už včera bylo pozdě!
Pokud mohu poradit, nikdy nic s touto firmou nesepisujte. Je to podvod. naletěla jsem, směnku jsem si řádně vyplatila, ale bohužel mi ji nevrátili. Naopak ji prodali a já mám na krku soud, ačkoliv jsem vše řádně zaplatila. Na vše mám doklady. Jednatel firmy nezvedá telefony ( asi ví proč) a já jako obyčejný člověk se budu modlit, aby vše dopadlo dobře.
Prosím napište mi svuj email, at se s Vami mohu spojit, děkuji MR
dobry den,taktiez by som sa chcela pripojit k zalobe na firmu ifp..ako mam postupovat dalej?dakujem
Zdravím Všechny podvedené, i já patřím mezi ty podvadené.Budu se registrovat na Helpu,kde od 1.2. budou registrovat nové lidi a výborné je to,že nás to bude stát 215 kč,už nemusíme platit 9 000 kč.Kauza IFP jde do finále,měli 27.1. soud v Brně,pro neplatnost směnky.No co Vám budu tady psát,vždyt si to můžete sami přečíst www.podvedeni.cz
Dobrý den. Také jsem z těch podvedených. Píšete, že se budete registrovat na Helpu. Mohl by jste poslat celou adresu. Děkuji
ráda bych se přidala ke stížnosti na IFP!Klidně se přidám k hromadnému trestnímu oznámení na tuto firmu!Kont.:benovicova.eva@centrum.cz
ahojte vseci podvedeni skrz ifp ja jsem byla taky podvedena tak kez by je zavreli az by scernali
a dobre nam to dopadlo drzim palecky
i sobe i vam.
Dobrý den, ráda taky přidám podpis, Zuzana Hájková
Ahoj všem,
jistě by Vás mohlo zajímat, že společnost IFP dostala za porušení zákona o pojišťovacích zprostředkovatelích 23.2.2012 pokutu 6 mil. korun. Hlavní důvod je "letadlo" a směnky. I přes to, že podala rozklad , byla tato pokuta potvrzena a IFP ji musí zaplatit do 30 dnů. Jistě by to mohl být podpůrný argument při soudním jednání. ( lze najít na stránkách ČNB - když se zadá IFP tak to hned vyjede)
Připojím se též k hromadné sťížnosti.
Případě IFP mne kontaktute na email: veselyjakub333@seznam.cz a nebo na telefóním čísle 723 857 783
Na tuto společnost hodlám podat u mezinárodního, či evroského soudu hrobadnou žalobu. Jelikož nemohu podat v Českíé Republice na společnost žalobu, jelikož přávnířád to nedovoluje, ale mohu podat na jednotlivce(správní rada společnosti-přeceda,místopřeceda a přísedící). U evropského soudu, či mezinárodního soudu mohu podat žalobu(dle mezinárodních a evropských právních úmluv).
Pokud se nebojíš jich, tak se přidáš a budeš se bránit všemi prostředky! a tato je jedna z nich! (po kontaktu vám vše zdělím)
Zatím a těším se na vzájemnou spolupráci
p. Veselý
Dobrý den, i já patřím k podvedeným firmou IFP a hlavně CPP kde jsem musela uhradit 18000,- Kč , jinak jsem měla soud.
Nerozumím tomu a tak Vás prosím o radu Děkuji Maříková
Kontaktujte mne a já vám poradím.
Nic neplatit a když jste zaplatila okamřitě se obraťte na soud a začněte po nich vymáhát a nebo se přidejte k žalobě se mnou. Ať se to už rozjede! dík
Zatím
p.Veselý
Dobrý den.Jelikož dcera neplati,přišlo ji zaplatit 9.800.Z toho 1200kč pokuta a hrozba exekucí.Dala vše k soudu v Brně,ale nevíme jestli to bude něco platné. Není z Brna a nemuže se tam osobně dostavit.Musí se poradit s právničkou jak tedy postupovat dál.Jedná se o podvod a vubec jsem netušila kolik lidi je podvedených.Doufám,že v našem státě existuje ještě nějaka spravedlnost.Napište mi prosím,jestli víte o někom kdo soud vyhrál?Děkuji
Viem,ze u Vas sa tym zaobera spolocmost HELP kontaktujte ich na c. 774979727
ja bych se rada pridala dejte vdet mam jeste asi 3 lidi co v tom jsou taky
diky za odpoved
Prosím Vás kontaktujte mne na email. Nic neplatit-podávat odpor vůči exekučnímu rozhodnutí!
Dobrý.Čo maju robiť ľudia so Slovenska?
Ďakujem
jsi doopravdy hloupy, nedivim se ze jsi naletel. Kdyz uz se tak ale stalo tak se z toho pouc a udelej tlustou caru. Nevim zda rozlisujes zalobu a trestni oznameni ale zcela zjevne nechapes principy a moznosti soudniho rizeni, zaloby a "hromadne zaloby". Tedy jsi hloupy a zase jen hloupy, to te stalo penize a ted to resis velice profesionalne na internetove diskusi. Jsi opravdu hloupy.
Jako ty, že IFPaku.
dobry den naletela jsem take nevim co mam delat i pritel podepisu vse co by nam mohlo pomoct diky za odpoved 
Také se připojuji!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz