| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
?.?.?
Chtěl sem přiložit obrázek ale nějak mi to nevyšlo!.!.!

obrázek jde vložit i do původní otázky, stačí použít doplnit... skrze registraci vs počet odpovědí doporučuji: http://www.poradte.cz/vzkazy-…-blahoprani-k-registraci.html
Lujsi, nějak jsem nepochopil v čem je problém, upřesni dotaz, dík!
... nějak se Ti zasekává klávesnice, třeba znaky "ý", ",", "." a možná ještě pár jiných...
Právě že to je naschvál.
Hope prohlídni si čísla na obrázku.
Luisi,i přes rozmazanost na mym počítači tam nevidím nic patologického, upřesni, kam mám zaměřit své oko!
54 dnů?!?!?!?
Aha, jojo, trošku divný...
Já mám taky včerejší (páteční) fotku! Co vy na to?! 

14989?.?.?.?.?.?.?.?.?
Wow.
Jj, a ještě mrkni na aktuální datum, kdy jsem to vyfotil... 
Jestli myslíš to 1.1.70 tak toje taky moc pěkný.
to je snad nějaká montáž?.?.?
Jj,
a taky už na to dlouho ńikdo neodpověděl...
to je to opravdu takový problém, že čas time počítá od roku 1970 a zkoušíte odpovídat na příspěvek, který neexistuje? 
Autor: buss®
On ten buss je celkově zvláštní,mě odpovídal tento týden 2x a né moc vhodně,alespoň podle mě,Odpovědi na otázku:
Datum: 10.01.11 00:26
Předmět: RE: jaký je lepší
odpovědět
Z Filakova
Ohodnoceno: 0x
dobrá odpověď
Odpovědi na otázku:
Autor: buss®
Datum: 14.01.11 23:05
Předmět: RE: poroste mě?
odpovědět
hmmm, já myslel že PENIS!
a co je na tom zvláštního? Upakuje se to tady poměrně často, když v roce 2001 napíšu 1tis odpovědí a registruju se dnes, tak dnes budu mít 1tis odpovědí, pokud se naplní určitá kritéria, jsou odpovědi započítany i zpětně.
lujsi, není to montáž, sem tam se to stane, je to jen technika a všichni jsme chybující...
tak to vypadá, jako kdyby jsi ten server nastavoval ty a ne admin...
Jestli má být problém v tom, že za 54 dní má 1500 odpovědí, tak já v tom problém nevidím. To je průměrně 30 odpovědí za den - čili tak hodina času.
Já sem si myslel ze hodnocení odpovědí se týká a započítává jenom u registrovanejch poradců.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz