| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobry den psala jsem už několikrat na občanske judo o pomoc pro mou postiženou dceru ale bez odezvy kde se mama obratit chtěla jsem jeji přiběh dat do televize aby se ji dostalo sprvedlnosti děkuji

Dobrý den, nejprve by to chtělo trošku nastínit co se přihodilo...a pak třeba zkusit oslovit nějaké občanské sdružení které by příběh pomohlo zmedializovat.
Podle fotografie je dcera na invalidním vozíku. Co zkusit pročíst stránky centra paraple? 
Záleží na tom, jakou pomoc potřebujete. Stát s nataženou dlaní nestačí a zmedializovat problém také ne. Napište oč vám jde, třeba se nějaká rada najde. Jsem sama na vozíku a troufám, si říct, že výhod pro postižené je docela dost i přesto, že je pokrátili.
Přesně tak, zkuste alespoň nějak letmo nastínit situaci, kdo může, poradí jak najít východisko, nebo Vám pomůže. . .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz