Občanské judo - kam se obrátit?

Autor: carodejka® Datum: 26.07.10 10:22 odpovědí: 4

Dobry den psala jsem už několikrat na občanske judo o pomoc pro mou postiženou dceru ale bez odezvy kde se mama obratit chtěla jsem jeji přiběh dat do televize aby se ji dostalo sprvedlnosti děkuji

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: leniena®
Datum: 26.07.10 10:28
Předmět: RE: občanské judo - kam se obrátit? 

Dobrý den, nejprve by to chtělo trošku nastínit co se přihodilo...a pak třeba zkusit oslovit nějaké občanské sdružení které by příběh pomohlo zmedializovat.

Autor: marenka®
Datum: 26.07.10 10:33

Podle fotografie je dcera na invalidním vozíku. Co zkusit pročíst stránky centra paraple?

Autor: lidus®
Datum: 26.07.10 11:05
Předmět: RE: pro moji dceru 

Záleží na tom, jakou pomoc potřebujete. Stát s nataženou dlaní nestačí a zmedializovat problém také ne. Napište oč vám jde, třeba se nějaká rada najde. Jsem sama na vozíku a troufám, si říct, že výhod pro postižené je docela dost i přesto, že je pokrátili.

Autor: hanher®
Datum: 26.07.10 11:09

Přesně tak, zkuste alespoň nějak letmo nastínit situaci, kdo může, poradí jak najít východisko, nebo Vám pomůže. . .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradte.cz

Copyright © 2004-2010 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Paprička.cz - víc než album, víc než galerie | Píše.cz - založte si blog | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků | Srovnání cen e-shopů | CWG | PyroChem.cz

0.233