| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Admin.
Jak je možný že na konci věty, když chci zdůraznit nepochopení a chci to zvýraznit třemi otazníky mi zůstane jenom jeden? Přitom když dám tři tečky tak ty tam zůstanou! Díky...
Asi se málo divíš. Jen na jeden otazník! 

Samozřejmě.
Rejpalové aby hned nereagovali ... 

jak se divíš? mě se těch otazníků udělá milion
Sorry máš pravdu když to napíšu mám jich kolik chci ale jak dám vložit je jen jeden?Tak to je záhada?
Tak je tam vlož!
Lujs. Mě to taky nejde
. A jinak nejsem rejpal, ale malilinká rejpalka 
Asi budeš sebodka
Vida vida vida ...
Ale 3 tečky zůstanou, je to divnýýýýýýý?
Fakt to chce se divit pořádně
?
jsem zkusila otazníky s mezerama a nevyšlo to
! ((( ///
Ha vykřičníci mi taky zmizli!
tři tečky se běžně užívají jako nedokončení věty..., jsou tedy přínosné a proto jsou.
pač hodně lidí je alergických na přehnané emoční záchvěvy... ani 8 vykřičníků neřekne více než jeden, na co tedy jsou? 
Clayman. Na co, na co... Když se zlobím málo - jeden vykřičník, když řádím jako
- 8 vykřičníků. To je přece jasný 
na Poradte je zakázáno zlobit se hodně 
umazávání znaků se provádí v dobré víře, že jsou to zbytečné znaky, které berou místo v databázi a taky jako částečná obrana na lidi neobvyklého typu, kteří méně než 10 vykříčníků nepíší... ještě uvažuju, že text, který má 90% velkých znaků budou automaticky převeden na malá písmena 
Ještě že sem to dal do Vzkazy, přání a stížnosti .
Jinak bych to zase schytal že tady otravuju neodpověďma.
Jenom sem chtěl říct že kdybych to neměl minimálně 100x odskoušený, tak bych sem o tom nepsal!
To samý dělá když mezi smajlíkama udělám několikrát pauzu, tak ve finále se stejně přitisknou k sobě. 
No prostě admini předem vyloučili takovéto "zbytečnosti" jako několik vykřičníků nebo pauzy mezi smajlema 
Taky jsem to párkrát chtěla použít, ale holt syslové nechtějí, abychom tu na sebe řvali 
Oni se nepřitisknou, oni se přitulí
Mají se rádi 
Fak to nejde?!
nejde
! 
...
?!?!?!?!?!?!?!
jedině nechapat otaznikama s vykřičníkama,...
Nebo tááákhle!.!.!.!.!.!.! 
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz