Jen tak na odlehčení

Autor: krkovicka® Datum: 17.10.11 21:56 odpovědí: 18
Hezký den i večer.Doufám,že účast bude hojná.K věci-K JAKÝMU ZVÍŘETI BYSTE SE PŘIROVNALI A PROČ? Tak si myslím,že se i zasmějeme.
Upozornění
Tato otázka je 219 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: pt®
Datum: 17.10.11 22:21
Předmět: RE: Jen tak na odlehčení 

Mně se líbí lev. Jeho jednání v přírodě je spravedlivé. Když má hlad a jde lovit, tak řve, tím dává možnost ostátním, aby se dali na útěk a nestali se kořistí. Pak se mi líbí pes Kolie. Je hrdá a při její chůzi, není možné ji přehlídnout. Pak se mi líbí ovečka, je to milé zvířátko a poddajné. Možná si ještě něco vybavím. - stařenka

Autor: martinaa®
Datum: 17.10.11 22:55

Dloooouho jsem vahala, co napsat, aby to nevypadalo blbe Na nic chytreho jsem ale neprisla... Vyberu si delfina Jednak kvuli sve plavecke kariere, jednak je mi ve vode skvele a jednak ho mam tetovaneho. Bohuzel mi chybi jeho ladnost, takze krizenec mezi deflinem a keporkakem

Jako me druhe ja si beru tygra. Je silny, hbity a samotar.

Autor: hangar®
Datum: 17.10.11 23:31

A k jakému zvířátku přirovnáš sama sebe "krkovičko"?

Za mě delfín...ale jen proto že ho mám na kreditce..

Datum: 18.10.11 00:13

Stačí se podívat na čínský zvěrokruh, tam se většina lidí najde. http://www.zverokruh.cz/cinsky-horoskop.aspx

doplněno 18.10.11 00:14:

Mám na mysli tu "zvířecí" charakteristiku.

Datum: 18.10.11 03:29
Předmět: RE (2x): Jen tak na odlehčení 

Tak podle činskýho horoskopu jsem krysa.V českých končinách nic moc.Kanální,špinavé a bezpateřní zvíře,spodina společnosti SAMA BYCH SE přirovnala k berušce-ráda absorbuji sluníčko,čerpám z něho potřebnou energii.
Datum: 18.10.11 10:31
Předmět: RE (3x): Jen tak na odlehčení 

Pozor Krysa je velmi cistotna, v zadnem pripade ji nenajdete v kanalem, ale spise na pudach, sypkach apod., kde je dostatek dobreho jidla. To, co obyva kanaly a zivi se u popelnic, jdou potkani

Autor: hangar®
Datum: 19.10.11 12:29
Předmět: RE (4x): Jen tak na odlehčení 

Pozor to se velmi pleteš.. krysa je špinavé zvíře a nejčastější přenašeč nemocí... kde žije potkan je relativně čisto.. špinavé krysy jej díky agresivnímu boji, špíně a nečístotem snadno vypudí z jeho místa... rozdíl mezi nimi je ten že krysy hledají spíše sušší místa k životu potkan se umí přizpůsobit.. navíc potkaní jako takoví přišli do evropy až v 19st díky zvýšené námořní dopravě.. do té doby byla evropa krysí zemí..

doplněno 19.10.11 14:31:

Vždyt jsem psal že krysa vyhledává suchá místa a potkan klidně i vlhká..

A jo zapoměl jsem dělit informace o divokých či laboratorních kouscích.. pravdaže nemoci nepřenášejí jen ti z laborek..

Datum: 19.10.11 12:41
Předmět: RE (5x): Jen tak na odlehčení 

Neni tomu tak... krysa nema rada vlhko, proto v kanalech ani moc nebyva, a nemoci prenaseji oba hlodavci zaroven, nikoli jen jeden,

http://www.priroda.cz/clanky.php?detail=401

http://www.skudci.com/potkani-potkan-obecny

Autor: dzordz®
Datum: 18.10.11 01:11

Úplně jasně jezevec. Smutnej, zalezlej někde v noře, aktivní jen v noci a i to nic moc, samotář, všechno na salámu.

Autor: brumla®
Datum: 18.10.11 07:52

Kamarád hodně záviděl hadovi. Říkal: "Ten se má. Jednou za měsíc se nažere a jinak stále leží a leží."

Autor: lidus®
Datum: 18.10.11 08:52

Přirovnala bych se k nějaké kočkovité šelmě, milá, přítulná ale občas vrčím a ukazuju drápky.

Autor: marenka®
Datum: 18.10.11 10:50

Já ke svému psu. Tomu staršímu, on je přesně jako já. Pohoda, klídek, nesmí se na něj řvát, jinak se zasekne a nemluví. Neničí, neštěká, nedělá naschvály, žije si tak nějak svým životem. Nesnáší cestování, návštěvy, změny. K cizím lidem je opatrný, nejspokojenější je, když jsme všichni doma. Jakmile někdo chybí, je nesvůj. Není to pes jednoho pána, ale celku. Ale zase i doma je nespokojenější, když si ho nikdo moc nevšímá. Stačí mu, že je tam. Jakmile pozná cizího člověka, který mu je milý, nezapomene na něj a vždy jej s láskou přivítá. Jiné si nepustí k tělu a to ho mohou uplácet jak chtějí. Nevezme si. Odejde. Vycítí, když je někomu zle a pomůže mu. (pes tak, že si k němu tiše lehne a prostě smutně kouká, kdyby to někoho zarazilo ) Ale zase, nemá rád vděk, takže hlazení a pozornosti za odměnu, na to kašle. ...

Takže asi tak.

Autor: hm®
Datum: 18.10.11 11:41

Zamyslel jsem se, ale na žádné zvíře jsem nepřišel. Tak jsem se apoň podíval na ten čínský horoskop a vyšel mi kohout. Hm, zajímavá povaha . . . Ale něco, kupodivu, docela souhlasí.

Datum: 18.10.11 14:23

tak to je moc hezká otázka..

Docházím k přesvědčení že jsem vlastně kříženec druhů. Postavou jsem na mrože, ksichtem na orangutana, povahou na štíra = v někom zbuzuju odpor v jiném strach jiný je mnou fascinovám, ale nikoho nenechávám lhostejným(moje znamení) při naštvání na pitbulla, při veselosti na "oříška"(pes) při mrzutosti na jezevce, zaujetím pro věc se podobám jezevčíkovi = trochu blázen nedá pokoj dokud tomu nepřijde na kloub. Ve vztahu k rodině se podobám vlkovi.

No řeknu vám, nechtěl bych se potkat ve stělesnění výše uvedeného... snad je na čase abych už byl i člověkem.

doplněno 18.10.11 14:25:

vlk je nesmíně rodinně založené zvíře, verné a starostlivé...

Autor: sokolik
Datum: 19.10.11 02:34

Vlaštovka, odletět si do teplých krajů a v květnu se zase vrátit domů, k lidem, co nás milují a kde máme své hnízdečko.

Autor: babajaga®
Datum: 19.10.11 07:59

Já se tipuji na brouka chrobáka, jinak též "hovnivála". Přijdou problémy, nemoci apod., snažím se z nich vyhrabat, jako z toho lejna. Jde to, pak si válím tu svou kuličku, svůj majeteček a myslím si, že už konečně bude líp. Ale ouvej - kulička mi padá někam do díry, příkopu a pod. a já tu zase stojím s holýma rukama. A zase nic. A zase jsem v h... a znovu začínám od nuly a snažím se. Prostě se v tom hrabu celý život - chvíli je mi líp a mám kuličku, pak zase ne. Jo a abych nezapomněla, já jsem ten chrobáček i postavou, takže mi opravdu sedí. /a nesmějte se mi/ Jaga.

doplněno 19.10.11 08:01:

A navíc to není až tak zlé přirovnání, chrobáček je důsledný, vytrvalý a pracovitý - a to jsou potřebné vlastnosti.

Autor: amadeus®
Datum: 19.10.11 13:04

Tak koukám, že čínský horoskop je asi stejná kravina jako ten náš. Sedí na mě maximálně třetina vlastností, které mi u draka vypsal a u zbytku jsem spíš opakem. Jako největší sympaťák z říše zvířat mi přijde orel.

Autor: dzordz®
Datum: 19.10.11 13:50
Předmět: RE (2x): Jen tak na odlehčení