| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
chci si koupit pračku gorenje WS50125, nemáte ji nekdo doma, je spolehlivá? nebo názor jen tak, děkuji
Mám doma pračku gorenje, sice jinou, na 7kg prádla a můžu říct, že jsem spokojená. Za 3 roky žádná závada, pere dobře, a nejvíc využívám odložený start - večer zapnu, k ránu se to na noční proud vypere a ráno věším 
čočko, já mám zase lednici gorenje, taky tři roky a taky bez problému. Prádla se tam sice vejde víc, ale k ránu jsou všechny hadry akorát studený a máslo smrdí jako zapařený boty
.
Kosáku, to je dobrý nápad! Vzhledem k tomu, jaké je dnes opět počasí, by se mi vychlazené tričko hodilo. To máslo zkuste do PRAČKY gorenje, bude potom vonět jako "vyprané v Perwolu" 
Ok. vyzkouším
. Mimochodem, jsem konečně rád že vím co znamená ten tvůj nick. Teda ta michalka mě byla jasná hned, ale já že v přírodopise jsme se učili, že čočinky jsou takové ty bradavičky ..
tak mi to pořád vrtalo hlavou, proč by si tohle někdo volil jako přezdívku
Ale fuuuuj.. Bradavičky nevedu 
Jo, taky si vzpomínám... na březové kůře, latinsky lenticelly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz