| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Ahoj lidi, mám problém letos se nedostanu na MS Superbike do Brna, jelikož jsem vášnivý sběratel programů WSBK a Grand Prix pořádajících v Brně sháním někoho z jižních čech nejlépe okolí ČB kdo by byl ochoten mi program přivést, určitě bychom se vyrovnali.
Ahoj, jsem z ČB a v Brně budu celý týden, když napíšeš kde jej sehnat, přivezem.
Ahoj to by bylo super, měl by být k dostání přímo na parkovišti u Automotodromu, ale nevím kolik se letos pohybuje cena loni stál 150, to bychom se určitě vyrovnali
já jsem z Lišova a ještě zda bych mohl poprosit sbírám i kalendáře jsou to takové velké kalendáře a měl by si jmenovat Superbike 2012 a stojí také asi do 300, ale nevím jak se změnily ceny a zda bude k sehnání přímo na parkovišti, to by ses asi musel zeptat, ale loni jsem ho na parkovišti kupoval, mám na mysli hlavní parkoviště u hlavních tribun
ale nejlépe pokud se na závodech zrovna nemáš chuť podílet vyrazil bych zítra brzy z rána ať se potom nemusíš zdržovat v kolonách.v pondělí už je pozdě, už není k sehnání ani jedno. Byl by si moc hodný určitě bychom se vyrovnali. Díky moc
No nic z toho by problém nebyl, ale vyjíždíme v pondělí, a budeme tam do neděle, zítra bohužel se ještě nevyhrabem
Děkuji za ochotu, bohužel, ale třebas by se dalo i v pondělí něco sehnat, pokud by se vám podařilo dostat k hlavní bráně okruhu a někoho se zeptat, ale děkuji za ochotu
to už nechá na vás buď se vám něco podaří sehnat nebo ne nevadí, snad někoho seženu
kdyby náhodou ne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz