| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
No řekněte, viděli jste někdy tohle? http://www.youtube.com/watch_popup?v=794wEIbHlDc&vq=large 
Co já bych za to dala to vidět aspoň na venkově tady v ČR 
Pěkný,pěkný,pěkný-podívaná pro všechny!Pokud chcete vidět něco podobného tak takle po nemocnici v Křči se prohání stádo muflonů-je to krása
je to krásný,hlavně ten konec videa
To co skvělý fotograf zobrazil na videu,není příroda,ale zmatek,který člověk "vyrobil" v přírodním koloběhu.Zvířata jsou zmatená.Já jezdím na Šumavu a v září - listopadu mám taková stáda jelenů a laní kolem chalupy.Dívám se z okna večer na louku a vidím souboje paroháčů odpoledne pak v houštině takového pacholka vyplaším.Tomu říkám příroda.A srnčí i jelení zvěř je tam přemnožená.Po letošní zimě tam asi najdu i mršinu.Dost trpěli.
JABRAKA
Zmatek - to mi připomnělo, co jsem v týdnu viděla cestou z práce. Jdu z práce, čekám na zastávce na autobus a padne mi do oka jakýsi pták velikosti cca sýkorky, co si tak šplhá po lampě a klove do ní... no, asi jako datel do stromu. Odletěl, přiletěl, pokloval, odletěl, přiletěl... zvědavě jsem se na něj šla podívat blíž a co jsem neviděla: ve stojanu lampy byla díra prožraná od rzi a z ní se ozývala mláďata a co se mi jevilo jako klování do kovu, bylo jejich krmení...
Ale jinak třeba v areálu Thomayerky chovají stádo muflonů, které se tam volně prochází mezi budovami. Známá tam byla akutně s dítětem a v noci museli přejít z jedné budovy do druhé kvůli vyšetření - prý měla zadek stažený strachy, aby se s nimi nepotkali
No a v Albánii jsem běžně mezi paneláky viděla pást se krávy a u popelnic prasata...
Babkazov, krása. Myslím krásu těch zvířat, to víte, to je moje. Já měla úplně radost, jak tam ten jelen rozhrábnul pečlivě upravený green. A víte co, nutí mě to video k přemýšlení. Vždyť všichni obdivují přírodu a zároveň jí ničí. Člověk tak zabírá životní prostor zvěři, že se chudák zvěř stahuje i do měst. Zrovna ráno jsem tu viděla sojku.
Krásná, velká.
Taky jsem ráno potkala madam, vysoké podpatky, velké sluneční brýle, vykoupaná v parfému a na vodítku vedla psíčka. Chudákovi cinkaly na krku nějaké ozdoby (to muselo být něco pro jeho sluch), nemohl nic očuchat, zastavit se a pozdravit jiného psíka, dokonce ho strhla i od křoví, kam se chtěl vyčůrat. A pištivým hlasem pořád. "Jecky, nesmíš, Jecky, hezky pojď." No komedie... V parcích je binčes, že ani veverku nepotkáte, likvidují se šneci, ptáci, lasičky, všechno...
Člověk je prostě likvidátor něčeho, čeho je součástí. Jen na to zapomněl.
Na tohle se podívejte.
Já nevím, ale mě se hned v hlavě vyrojilo přirovnání k našemu českému šílenství v supermarketech, když mají totální výprodeje.
A toto?

Kamzíci, co tam mohou hledat?
Štěstí? Adrenalin? 

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz