| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den,
potřebuji poradit : Dříve jsem si kupovala časopis Jezdectví, koně mě pořád zajímají, ale snažím se neutrácet... Nedávno sem si začala časopis opět číst ty staré kousky co mi leží v knihovniče a narazila jsem na moc pěkný článek , který se jmenuje Vraník, jde tam o to že: Jedna holka jezdí na koni a ten kůň si poraní nohu, zrovna na místě, kde se to asi nehojí moc dobře. Skončí to tím jak doktor oddělává sádru, a v dalším čísle by mělo být dokončení, jenže to příští číslo nemám ...
(Povídka : Vraník (dokončení) str. 84 ) A tak se chci zeptat - 1. jak bych mohla zjistit, jestli to dobře dopadne, protože je to moc krásný příběh a byla by škoda to nevědět... 2.V naší knihovně Jezdectví nemají takže s tím se nemusíteobtěžovat .. 3. Nebo jestli si tady někdo nekupoval/nekupuje Jezdectví, a tudíž jestli by mi to mohl vyhledat a říct, kdyby byl tak hodný ... Dopředu všem ochotným rádcům díky
Kaču
Co kdybyste nám napsala,ze kterého roku je ten výtisk?
A taky,které číslo Vám chybí.
Poikud někdo tenhle časopis má,asi Vám nebude listovat všemi čísly.
Já se omlouvám,nemám brýle,už to vidím,že jste to napsala.promiňte.
Já jsem přece blb.S odpuštěním.Přehlédnu nadpis.
Nevadí
... i mistr tesař se někdy utne 
Kacu a co se zeptat přímo tam? 
To mě také napadlo, dívala jsem se tam a podle toho jsem zjistila i ten díl ... Zkusím to, ale nevím jestli chtějí podávat takovéhle informace, kdyby to všem napsali nemuseli by dělat časopis..
ahoj Kaču,
ségra tenhle časopis taky odebírá a dokončení povídky jsme našly
chceš to naskenovat a někam poslat?
Barča
To by jste byly moc hodné ...
Třeba na mail : kacka.hlav@seznam.cz , jste moc hodné už jsem ani nedoufala 
Tak jsem ti to poslala na mail, snad ti to došlo 
Došlo, díky moc ... 
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz