Platba kartou přes internet

Autor: pojdzer® Datum: 09.09.10 14:19 odpovědí: 6

Dobrý den všem.Chtěl bych provest platbu kartou přez intenet a nemám s tím žádné zkušenosti a proto prosím o nějaké zkušenosti vás všech kteří už nějaké máte.Pořád váhám (nevěřím),mám strach aby moje udaje o kartě nemohl někdo potom zneužít.Děkuji za radu.

Upozornění
Tato otázka je 461 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: buss®
Datum: 09.09.10 14:22
Předmět: RE: Platba kartou přes internet 

Hledej Pay Pal a jiné na intu, jde to např. přes ČSOB, poptej se tam.

Autor: marenka®
Datum: 09.09.10 14:23

I když mám antivir, který se chlubí právě zabezpečením na vysoké úrovni při platbách kartou, tak já osobně se bojím. Stačí mi k tomu aféry zveřejněné v tisku.

Autor: pojdzer®
Datum: 09.09.10 14:25

jj díky kouknu na to

Autor: radeks®
Datum: 10.09.10 00:59

Já osobně kartou na internetu platím, určitě první důležitý krok k bezpečné transakci je mít dobrý antivir, légální OS. Chránit se můžete částečně i tím že si na kartě nastavíte limit a hlídat si jestli je stránka zabezpečená (myslím při zadávání informací z karty).. Platil jsem kartou přes internet už dostkrát a neměl jsem jediný problém.

Autor: alf®
Datum: 10.09.10 07:48

myslím, že antivir, aktualizece ... jsou jen polovinou, možná menší, bezproblémové platby kartou. Větší důraz bych kladl na to kde platím. Viz třeba http://www.epenezenky.cz/plat…ri-platbe-kartou-na-internetu

nebo

http://www.epenezenky.cz/plat…-kreditni-kartou-na-internetu

A při placení v obchodech, restauracích atd. to chce kartu hlídat protože kdo má číslo, expiraci a CVV tak může kartou platit.

To, že jsem paranoidní, neznamená, že po mně nejdou!

Autor: ic
Datum: 04.11.10 20:26

Mám docela podobný dotaz...

Existuje nějaká služba která by umožnila platbu kartou bez karty? Tedy že bych poslal peníze převodem na nějaký účet kde bych okamžitě dostal číslo virtuální karty se kterou by se dalo platit na webech, které podporují pouze platby kartou?

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků