Nárok na přídavky

Autor: 001zdenka® Datum: 08.09.10 07:24 odpovědí: 4

Chtěla bych se zeptat když jsem sama se dvěma dětma a s manželem jsme rozvedeni,zda mám nárok na nějaké přídavky nebo příspěvky?

Upozornění
Tato otázka je 518 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: eulalie®
Datum: 08.09.10 07:39
Předmět: RE: Nárok na přídavky 

Dobrý den, nutno je pozeptat se na sociálním odboru městského či obecního úřadu, tam kde máte trvalé bydliště. Budou posuzovat Váš celkový příjem jako rodiny včetně výživného, co Vám ex-manžel na děti posílá. Pokud budete splňovat kritéria stanovená státem, tak je možná, že nějaké ty přídavky na děti či příspěvky můžete získat.

Autor: marenka®
Datum: 08.09.10 07:55

Já si myslím, že něco dostanete, nevím Váš příjem... Každopádně Vám tady dávám odkaz, tam si projděte kalkulačky. Příspěvek na bydlení, přídavky na děti. Alespoň orientačně budete vědět, jestli máte na něco nárok.

http://www.finance.cz/socialn…-kalkulacky/pridavky-na-deti/

Autor: knopka®
Datum: 08.09.10 08:06

To se odvíjí od příjmů jak bylo výše napsáno...Tak jako tak musíte na uřad a tam vyplnit milion papíru,stokrát vše ofotit a pak čekáte na vyjádření.

Autor: lidus®
Datum: 08.09.10 17:04

Dobře vám radí Mařenka na kalkulačce onlain se vše krásně spočítá.

Poslední otázky v rubrice Volná diskuze

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků