| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den chtěla bych se zeptat , kde jsou Jinačovice je to blízko Brna nekde? Jsem z Babic a ráda bych tam jezdila dík za odpoved=)
Loc: 49°164.094"N, 16°3146.149"E
http://maps.google.cz/maps?hl=cs&tab=Tl a zadat Jinačovice
Brno město-Brno,kolem 6abovřesk, Jundrova přes Komín do Brna- Bystrc-u OBI kolem ZOO do Kniniček, přes Rozdrojovice projedete kolem velikého areálu na golf a jste v Jinačovicích, pokud pojedete dál je Kuřim. Myslím,, že je to po R43. Dá se jet i druhou stranou kolem přehrady a vyjet až za Kniničkama (výborné na kole). Z Brna Bystrce cca 10-15km. Pokud vám to takle nestačí zkuste hledat na Mapy.cz
Omlouvám se Žabovřesk.
ještě jedna důležitá věc mi došla, ze kterých Babic jste?
A jak toje daleko od Babic prosímvás jak dlouho bych tam jela?
evko- nejrychleji to zjistíte když najedete na Mapy.cz a zadáte trasu. Od vás je to cca 30km+-, Habrůvky-Olomoučany-Lipůvka-kopce Moravského Krasu na kole dost záběr, Kuřim-Jinačovice. Brnu se touto trasou úplně vyhnete.
Docela mě fascinuje evkooooo, že když dokážete vložit dotaz sem, tak že za této situace nejste schopná vyhledat Jinačovice na internetových mapových portálech jako je Google, Atlas, Seznam atd... 
promon-no jo, ono se asi těm mladým nechce viz.škola rozbor básně a podobně.
můžu se zeptat, jakým způsobem sem přispíváte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz