Jakou chuť má Zubrovka

Autor: zvanda® Datum: 07.09.10 12:01 odpovědí: 4

Vždy mi velmi chutnala Zubrovka.Je to druh vodky,která v dávných dobách byla běžně k sehnání.Nedávno jsem na ni narazil byl to polský výrobek.Nemohu ale přijít na to jakou má chuť,jestli je to tou trávou, nemám žádné přirovnání.Ví někdo?

Upozornění
Tato otázka je 519 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: hanher®
Datum: 07.09.10 12:31
Předmět: RE: Jakou chuť má Zubrovka 

ZUBROVKA

Jemná kvalitní vodka se stéblem tomkovice vonné, aromatického druhu trávy rostoucí v oblasti východního Polska a Ukrajiny.

BALENÍ: 0,5l
OBSAH ALKOHOLU: 40%

Autor: rob®
Datum: 07.09.10 12:51

dostal jsem takové fešné balení v malé zimní bundě s kapucí

ještě jsem ji ale neotevřel

Autor: hop®
Datum: 07.09.10 21:05

Jakou trávou, Ty sis zahulil?

Néé, sorry, to měl být pokus o vtip! Ale pamatuju si, že jsem to kdysi taky ochutnal, ale fakt už vůbec netuším jak to vypadalo a jestli to mělo nějakou chuť nebo jen katastrofální následky...

Autor: jolinar®
Datum: 08.09.10 08:09
Předmět: RE (2x): Jakou chuť má Zubrovka 

Ano v Zubrovce z Polska je stéblo trávy a nejlepší je s jablkovým džusem. Z Polska si jí vozíme pravidelně.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků